Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dreamsfrom

Alıntı yapılan: triplekill - 03 Mart 2015, 22:33:55
Bu lafı söyleyipte baplarını sıfırlayan kaç kişi tanıyorum

Kaybettiğim oldu, 2 kere sıfırladım sıfırladıklarımı da çoktan çıkardım, hırsa 2 kere yenildim oyunun ne şeytan olduğundan haberim de var zaten, önermiyorum da :D

processor

Paidverts Ref komisyonları...Bilmediğimiz ne komisyonlar varmış  *)

enderege

Alıntı yapılan: processor - 04 Mart 2015, 14:48:05
Paidverts Ref komisyonları...Bilmediğimiz ne komisyonlar varmış  *)

Bilgi için teşekkürler. İlk mesaja koyayım bunu. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

processor

Mtv ye daldıkça derya deniz olduğunu görüyorum daha neler var neler.  Öğrenilecek çok şey var orda....

GameHunter

Yahu arkadaşlar siteye ilk üye olduğumda daha doğru düzgün BAP'ım yokken bile 0.1$ lik reklamlar geliyordu. Şimdi 13,000 BAP'ım var Level 2 deyim ama 15 gündür durmadan  bana 0,0005'lik reklamlar geliyor. Usanmadan tıklıyorum 4000 tık falan yapmışım toplamda.

Ama tıkladıkça yolluyor bu ufak reklamları. 0,005 gelse ona bile razıyım. :)

Israrla tıkladığım için mi yolluyor bu ufaklları yoksa adminin deposunda reklam mı birikmedi. ?

Bıktım usandım bir süre daha devam ederse bırakacağım siteyi. Güya normal PTC'lerden daha çok kazandırıyordu bu site.

AnilK

Level 7'yim ben, aynı şekilde günde 100'e yakın 0,001 ve 0,0005 reklam geliyor. Tıklamadan recycle diyorum hepsine.

GameHunter

@AnilK

Recycle yapınca zarar etmiyor muyuz ? hem BAP'ımız eksiliyor hem reklam kayboluyor öyle değil mi ? Recycle'in ne gibi bir faydası var.

gsliali30

Alıntı yapılan: GameHunter - 04 Mart 2015, 18:25:07
@AnilK

Recycle yapınca zarar etmiyor muyuz ? hem BAP'ımız eksiliyor hem reklam kayboluyor öyle değil mi ? Recycle'in ne gibi bir faydası var.

Hiç bir kazancı yok aksine zararı var bapın eksilir ama onlarla uğraşmak istemessen reycle yaparsın

recep1852

Benim bildiğim faydası yok recycle'nin . Banada aynı şekilde gönderiyor grup 3'üm ama bugün 1 tane 0.085 gibi bir rakam gelmişti

AnilK

Alıntı yapılan: GameHunter - 04 Mart 2015, 18:25:07
@AnilK

Evet -1 BAP yazılıyor ve reklam kayboluyor, bir faydası yok yalnızca tıklamaya değmeyecek reklamlar ortalıktan kaybolmuş oluyor :)