Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Arkadaşlar bir yardımcı olun. :)

Kayads sitesinden çekim yaptım Payza'da şu an 3,53$ param var bunu komple Paidverts'e aktarmak istiyorum ama yapamadım.

Yeni reklam oluştur diyip 3$ değerinde reklam vermeye ayarlıyorum Payza'yı seçiyorum fakat 3,90$ falan tutuyor komisyonlarla birlikle.

Bu sitenin Add Funds  gibi dilediğimiz miktarı aktarabileceğimiz bir menüsü var mı ?

aydyar13

Alıntı yapılan: GameHunter - 07 Mart 2015, 17:09:36
Arkadaşlar bir yardımcı olun. :)

Kayads sitesinden çekim yaptım Payza'da şu an 3,53$ param var bunu komple Paidverts'e aktarmak istiyorum ama yapamadım.

Yeni reklam oluştur diyip 3$ değerinde reklam vermeye ayarlıyorum Payza'yı seçiyorum fakat 3,90$ falan tutuyor komisyonlarla birlikle.

Bu sitenin Add Funds  gibi dilediğimiz miktarı aktarabileceğimiz bir menüsü var mı ?

Paypal ve payza dan bakiyenize para ekleyemezsiniz. Sadece reklam satın alma bölümünden ödeme işlemciyi payza seçerek yapabilirsiniz oda direct ödeme oluyor zaten.

GameHunter

Anladım bende doğru olanı yapmışım demekki. Ama Payza'nın içinde küsürat kaldı 2$ lık reklam alınca. :)

hakanatik01

Onunla.PM yada bitcoin bulmaya çalış istersen onlarda fee yok.

kralleon

Bence artık paidverts öldü. Yeniden dirilir mi Allah bilir.0.0005 reklam tıklamaktan gına geldi artık

enderege

Alıntı yapılan: kralleon - 08 Mart 2015, 01:31:30
Bence artık paidverts öldü.

Helvasınıda siz kavurursunuz artık.

Diri bir site var mı? Digadz  popülerdi... Ne veriyor şimdi? Her site zamanla daralmaya girer. Adamın 1 000 000$ ı PP da bloke. Eli kolu bağlı. ne yapsın?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

aydyar13

Alıntı yapılan: kralleon - 08 Mart 2015, 01:31:30
Bence artık paidverts öldü. Yeniden dirilir mi Allah bilir.0.0005 reklam tıklamaktan gına geldi artık
Siteye dışardan para giriyor mu acaba. Şuan 1 dolara 12 binden fazla BAP alınabiliyor. 12 binin geri dönüşü 6 dolar ? Önce tüm bapları patlatıp yeni yatırım alması lazım.

enderege

ve site bitti, öldü, scam vs. diyorsunuz ama neden hala 0. bilmem kaç $ lık reklamları tıklıyorsunuz? Bırakın tıklamayı, bırakın siteyi. Kafanızda bitirin siteyi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

kralleon

Alıntı yapılan: enderege - 08 Mart 2015, 01:40:44
ve site bitti, öldü, scam vs. diyorsunuz ama neden hala 0. bilmem kaç $ lık reklamları tıklıyorsunuz? Bırakın tıklamayı, bırakın siteyi. Kafanızda bitirin siteyi.
Ama arkadaşım haklı değil miyim ? Kaç gündür takip ediyorum 10000 dolar seviyesinde.

sicher

Alıntı yapılan: aydyar13 - 08 Mart 2015, 01:38:01
Siteye dışardan para giriyor mu acaba. Şuan 1 dolara 12 binden fazla BAP alınabiliyor. 12 binin geri dönüşü 6 dolar ? Önce tüm bapları patlatıp yeni yatırım alması lazım.

hocam bu dediğinizi nerden yapabiliyoruz. Hesapta 1 $ var değerlendirek hiç yoktan :)