Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Alıntı yapılan: sicher - 08 Mart 2015, 02:21:37
hocam bu dediğinizi nerden yapabiliyoruz. Hesapta 1 $ var değerlendirek hiç yoktan :)

hallettim hcm görmemişim :)

dreamsfrom

Site asıl yeni canlanıyor. Aklını kullanan yatırım yapar.

triplekill

Alıntı yapılan: kralleon - 08 Mart 2015, 01:31:30
Bence artık paidverts öldü. Yeniden dirilir mi Allah bilir.0.0005 reklam tıklamaktan gına geldi artık
Şu yazdıklarını biraz düşün ölmüş bir site reklam gönderir mi siteyi tamamen kaparlar olay biter ama paidverts adminleri zaten bundan 2hafta önce bir açıklama yaptılar 1nisanda bap swap gerçekleşicek o tarihe kadar çok yüksek reklamlar gelmiycek max10bin dolar dağıtılacağını zaten açıklamışlardı ve cumartesi az reklam gelir pazar günü normalde tatil günüdür ve 0.0005liklerin dışında reklamda gelmez

dreamsfrom

Bap swapten sonra bap alımları o kadar artcakki reklamlar çok yoğun gelmey ie başlıcak çünkü 60gün share ile bap alma satma kapatılacak.

enderege

Alıntı yapılan: kralleon - 08 Mart 2015, 01:50:50
Ama arkadaşım haklı değil miyim ? Kaç gündür takip ediyorum 10000 dolar seviyesinde.

Haklı değilsiniz. Ben dahil içimizden hangimiz bu ara yüklü reklam veriyor? Adamlar verilmeyen reklamı mı dağıtacaklar. PTC de işler genelde Paypal ile yürür. Paypal ile de sorun var. Yatırım yapamıyor millet. SWAP endişesi var, ne olacağını öngöremediği içinde yatırım yapamıyor kullancılar. İçimizde bile soruyorlar BAP tamı kalalım, Sharemi alalım, Para mı biriktirelim diye. Cepten harcayan var mı? YOK!... O zaman böyle devam edeceğiz. Etmiyorsak memnun değilsek siteyi bırakacağız. Elinizde BAP ınız varsa nakite çevirip, paranızı çekip elvada diyebilirsiniz. Bu kadar basit.  Bu sistemin en güzel yanı bu. İçerde paranız kalmadan kuruşuna kadar çekip bırakabilirsiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: enderege - 08 Mart 2015, 16:45:36
Haklı değilsiniz. Ben dahil içimizden hangimiz bu ara yüklü reklam veriyor? Adamlar verilmeyen reklamı mı dağıtacaklar. PTC de işler genelde Paypal ile yürür. Paypal ile de sorun var. Yatırım yapamıyor millet. SWAP endişesi var, ne olacağını öngöremediği içinde yatırım yapamıyor kullancılar. İçimizde bile soruyorlar BAP tamı kalalım, Sharemi alalım, Para mı biriktirelim diye. Cepten harcayan var mı? YOK!... O zaman böyle devam edeceğiz. Etmiyorsak memnun değilsek siteyi bırakacağız. Elinizde BAP ınız varsa nakite çevirip, paranızı çekip elvada diyebilirsiniz. Bu kadar basit.  Bu sistemin en güzel yanı bu. İçerde paranız kalmadan kuruşuna kadar çekip bırakabilirsiniz.

:y

kralleon

Alıntı yapılan: enderege - 08 Mart 2015, 16:45:36

Bu iş sarpa sardı . Cepten harcadıkların ile kazandıklarını zamana böl bakalım.Yatırdığın paranın sana taksit gibi geri verildiğini görürsün.
Forumda yapılan yorumları geriye dönük okuyalım bakalım. site sahibi sürekli bekletme eğilimde 1-2 ay bekle bap fiyatları şöyle olur kar edersin şu şu kadar eder. Mantıken bile adam yatırımn %50 sini kendisine ayırıyor kalan kısmı dağıtıyor siteye üye arttıkça yatırımın ne derece artacağı muallak üst seviyerdeki kişi sayısida arttıkça alınan kar da azalacaktır.
şimdi adam akıllı kim ne kadar yatırım  yapıp ne kadar kazandınız şimdiye kadar herkes paylaşşın bakalım paidverts mi çok kazandırıyor yoksa diğerleri mi görelim bakalım.
Ayrıca ben kimseye ithafen sen şöyle yapıyorsun yapma tıklama siteyi bırak filan demedim kendi görüşümü belirttim millete ne oluyorsa anlamadım?

enderege

Alıntı yapılan: kralleon - 08 Mart 2015, 18:43:37
Bu iş sarpa sardı .

Sarpa sardığı vs. yok. Bir site öldüyse ödeme yapmıyordur. Burada böyle bir durum var mı? Ne yatırdınız ne çektiniz ve kaç BAP ınız var? Ortaya dökün. Kardamısınız zarardamısınız bakalım. Şu an bıraktığınızı varsayarsak ne çekeceksiniz hesaplanır. İçerde alacağınız kalmaz. Diğer sitelere yatırım yaparsınız. Masrafınızı çıkartamazsanız bırakamazsınız ama burada paranızı çekip bırakırsınız.

ve hala diyorumkisavunduğunuz daha iyi kazandıran site hangisi? Bana söyleyin. Sizi destekleyen  @lacrymosa da söylesin bunu. Ben size ne kazandığımı söyleyeyim. 130 dolar yatırım ile 1200 dolar kazandım. İçerde de 3 milyon üstü BAP var. Yani 1500 dolar Bunu bozursam şuan  bu parayı alabiliri ve çekebilirim.

Şimdi söyleyin hangi siteye yatırım yapalım? Millete ne oluyor diyorsunuz ama size ne oluyor? Neden durup duran siteye ölü veya başkaları SCAM yaftası yapıştırıyor, karalıyor? Birisi kalkıp Kayadsa SCAM diyor! Clixsense, neo da ne kazanıyrosunuz? Az kazandığınız için ölümüdür bu siteler?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tayfunxl

bende yazayım madem 250 dolarla başladım 1500 dolara yakın çetim , içerde boşta 150 dolar var bekletiyorum puanımda 120 binlerde ve 17 refim var, başka hiç bir siteden bu kadar kar elde etmedim. site sapasağlam ayakta ve sabırsızlık bizim içimizde var. bence siteyi iyice bir öğrenin, sadece al sat la bu boş zamanda çok kar eden insanlar var, yatırım kısmında yatırım yaparak 10 dolara 25 dolar alanlar var vs. paidvets sorunları düzelince rakibi kimse olamaz bence, çünkü tecrübeli bir takımı var, siteyi her daim ayakta tuttular.
(spk)

sadi4535

sanırım biraz zamana ihtiyacımız var gibi...:)) ama yeni yıla girerken de tüm baplar hisseye çevrilmişti.. tam düzeldiğini umut ederken son bir aydır gene jo ya kaldı işimiz..