Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Gözünü sevdiğim digadzı hiç böyle share şu,bu derdi yok  (prt) :D Az da kzandırıyor paran çokmu derdin çok oda yok en iyisi digadz

Ufuko

Biraz da gülelim  :P

Türk olduğumu biliyor bilerek yapıyor  :m  :PP

enderege

Kaşarlımı sorsaydın. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

berkay2323

Alıntı yapılan: ufuko - 21 Mart 2015, 18:46:20
Biraz da gülelim  :P

Türk olduğumu biliyor bilerek yapıyor  :m  :PP

Turkey in hindi anlamıda var hocam  :D

berkay2323

Payzadan para nasıl çekeceğiz minimum miktar kaç dolar kesinti ne kadar yardımcı olurmusunuz?

Ufuko

Alıntı yapılan: berkay2323 - 21 Mart 2015, 20:11:40
Turkey in hindi anlamıda var hocam  :D
Biliyorum yav esprisi olarak yazdım zaten  :D
Hatta yabancılar Türkiye maçlarında hindi kesmeye gidiyoruz diye dalga geçerler  :P

gaddar

Şaka maka 3 dolar salladı gerisi gelmedi :m

hakanatik01

Sandwich ne demek ? sandoviç mi sandviç mi :P

Alıntı yapılan: berkay2323 - 21 Mart 2015, 20:13:48
Payzadan para nasıl çekeceğiz minimum miktar kaç dolar kesinti ne kadar yardımcı olurmusunuz?
payzaya %10+0,25üstüne daha Payzada kesecektir hesaplardan dolayı en düşük 0,5 olarak sanırım :P Yapıaln kesintiler burada yazıyor görebilirsiniz.
[spoiler]https://www.mytrafficvalue.com/deposit_methods.html[/spoiler]

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: enderege - 21 Mart 2015, 18:02:50
Daha öncede 40 kere söyledim... Shareleri nakite çevirip sonra BAP al diye. Sana komisyon gelirdi. :(
hocam dediğin şekil aklımdaydı biliyorum... shareyi aldığım fiyat 08 den di bekledim çıkar diye ama yarı yarıya düştü 04 lerde şuan ama bap 3 misline çıktı .. ($$) böylesi daha karlı oldu 

ozalp11

Arkadaşlar ben swap dan sonra baplarımı paraya çevirip siteyi bırakmayı düşünüyorum 220bin bap ve 118 share'm var şu an sizce hangi ödeme şekli ile çekmeliyim parayı, ben kesintilerden pek birşey anlamadım bi tavsiye verebilir misiniz en az kesintiyle hangisinden çekebilirim