Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Filtre var daha da rahat :m

HeadSh0t

Siteyi bıraktım kafam rahat  :))

kilicaslan3873

hisse al bap karlığı sat daha dahada rahat   :m
5 dolarlık hisse aldım  bap karşılığı sattım 70.000 bap cepde.
giden  5 dolarda 2 günde geldi. ($$) ($$) ($$)
ıvır zıvırlar mı? rycle, rycle... :DD

gaddar

BAP fiyatları olmuş 700 :m Bu swap 4 gün mü sürecekti yahu fazla değil mi :D gerçi 1 milyon üyeye doğru gidiyor

desmond23

Bende tüm share ı sattım. Uğraşılmaz bu siteyle. Referansın yoksa birşey kazanamıyorsun.

mepay

Alıntı yapılan: desmond23 - 28 Mart 2015, 10:22:41
Bende tüm share ı sattım. Uğraşılmaz bu siteyle. Referansın yoksa birşey kazanamıyorsun.

Swap sonrası tekrar canlanacak :) Umudumuz bu yönde en azından :)

nebu

Alıntı yapılan: mepay - 28 Mart 2015, 10:28:05
Swap sonrası tekrar canlanacak :) Umudumuz bu yönde en azından :)

750000 BAP swap sonrası ne kadar edecek acaba? Siteye $350 yatırım yaptık. Kazandıkça yatırdık ve içerideki para $600 oldu. Çektiğimiz $130. Kalan 750000 BAP bize ne sağlayacak? Bu havuz problemini çözersen minnettar olacağım mehmin :)

mepay

Alıntı yapılan: nebu - 28 Mart 2015, 11:08:19
750000 BAP swap sonrası ne kadar edecek acaba? Siteye $350 yatırım yaptık. Kazandıkça yatırdık ve içerideki para $600 oldu. Çektiğimiz $130. Kalan 750000 BAP bize ne sağlayacak? Bu havuz problemini çözersen minnettar olacağım mehmin :)

Tabi ki yardımcı olurum.

Elinizde bulunan BAP ile swap zamanına kadar 5 gün daha reklam geliri aldığınızı ve günlük gelen aktivasyon reklamlarının hespine tıkladığınızı varsaydığımızda;

5 gün sonunda reklam gelirlerinden elinize 3.48$ dolar geçecek ve 742.410 BAP kalacak.

Swap sonrası elinize geçecek hisse miktarı;

742.410 / 700 = 1060 hisse.

Şimdi bundan sonrası tamamen sizin hisselerinizi ne kadara sattığınıza bağlı olacak. Eğer Jo'nun swap değeri olan 0.35$'ı beklerseniz kar elde edebilirsiniz. (ne kadar beklenir orası bilinmez :) )

Benim tavsiyem yapabiliyorsanız deposit yoluyla hesabınıza nakit para aktardıktan sonra 0.02$-0.03$ arasına hisse satın almaya sipariş koyulması yönünde ki ben de böyle yaptım.

Swap'tan kar elde edebilmek için bunu yapmamız gerekiyor. Çünkü hisselerin 0.35$ takas fiyatına ulaşması zor gibi görünüyor. Ancak 0.1$ civarına ulaştığını düşünürsek. Düşüğe aldığımız hisselerden oldukça tatmin edici karlar elde edebiliriz. Tabi ki bu da tamamen alacağınız riskin büyüklüğüne bağlı :) Hisse fiyatları hiç o değerlere de düşmeyebilir. 0.04$'dan alınan hisseleri 0.1$'dan sattığımızda bile yüksek karlar elde edebilirsiniz. :)
Biraz fazla yazdım herhalde. Konuyu saptırmış olabilirim :)

ozalp11

arkadaşlar sizde spawn dan sonra hisse fiyatları 0,3$a mı düşecek yoksa 0,8-9$ civarına mı çıkacak ?

enderege

Alıntı yapılan: ozalp11 - 28 Mart 2015, 15:12:24
arkadaşlar sizde spawn dan sonra hisse fiyatları 0,3$a mı düşecek yoksa 0,8-9$ civarına mı çıkacak ?

Geçenki SWAP ta il başta düştü. Bir hafta sonra çok çıktı. Tahminim ilk başta yine düşecek. Sonrası ise o kadar çıkmaz diye tahmin ediyorum. Çünkü ilk SWAP ta Jo hisselere çok müdahale etti. Artık etmeyeceğim dedi ama... Garantisi yok tabii.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.