Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun33

mepay ve ikose Hoş bulduk tekrardan.
6-10 Nisan aralığı için içimden şu geçti.
"ya insanın doğum gününde de swap yapılır mıymış birileri jo'ya iletsin, durdurun swapı acemi var :)"

ilginiz için teşekkürler o zamana kadar bekliyorum öyleyse. perfect videosunu izleyip hesap açayım lazım olacak çünkü.

mepay

Alıntı yapılan: suskun33 - 28 Mart 2015, 21:56:47
mepay ve ikose Hoş bulduk tekrardan.
6-10 Nisan aralığı için içimden şu geçti.
"ya insanın doğum gününde de swap yapılır mıymış birileri jo'ya iletsin, durdurun swapı acemi var :)"

ilginiz için teşekkürler o zamana kadar bekliyorum öyleyse. perfect videosunu izleyip hesap açayım lazım olacak çünkü.

:) Aslında daha önceden yatırım yapmamış olman bir avantaj ;) Eğer doğru adımlar atarsan Jo'nun sana doğrum günü hediyesi bile olabilir :D

suskun33

:D son bombası hatırım için siteyi terketme olmasında :)

processor

Ben şunu sormak istiyorum 20$lık upgrade swaptan sonra ne işe yarayacak. Benim bir paketim 19.49' da kaldı onu tutuyorum ama 5.25'den daha fazla reklam alınmayacağı için ne verecekler merak ediyorum :D

aydyar13

Swaptan sonra mini upgrade iyi kazandırabilir ama diğeri nolucak cidden :D

mepay

Alıntı yapılan: processor - 28 Mart 2015, 22:07:22
Ben şunu sormak istiyorum 20$lık upgrade swaptan sonra ne işe yarayacak. Benim bir paketim 19.49' da kaldı onu tutuyorum ama 5.25'den daha fazla reklam alınmayacağı için ne verecekler merak ediyorum :D
hımm :) Açıkçası upgrade paketlerinden sadece 1 kere satın aldım ve daha sonra çok da karlı olmadığını anlayınca bir daha da satın almadım :D
Jo ona da bir hal çare bulur ;) (Ne çok güveniyorum bu adama ya)

enderege

@hakanatik01 Jo in Bejay out. :PP

Bu devirde babanıza bile güvenmeyiniz arkadaşlar. SWAP a kadar bişede yatırmayın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: enderege - 29 Mart 2015, 00:01:37
@hakanatik01 Jo in Bejay out. :PP
enderege, hakanatik, hanginizin elinde pense var kim kimin dişlerini sökecek? bu ne rekabet yahu :DD

enderege

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 29 Mart 2015, 00:43:52
enderege, hakanatik, hanginizin elinde pense var kim kimin dişlerini sökecek? bu ne rekabet yahu :DD

Bende diş yok ki. Damak var. :P

Jo söz verdi implant yaptırcak.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Beejle anlaşsanız altın kaplatırdık.