Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mepay

Alıntı yapılan: 0ppressive - 03 Nisan 2015, 10:47:45
Bu liste harika olmuş, sitenin gidişatıyla ilgili süper bi kaynak. Ellerin dert görmesin :)

Rica ederim :) Zamanımız uygun olduğu müddetçe yapmaya devam ederiz ;)

dreamsfrom

Paypal'dan yatırımı kabul ediyor mu mtv/paidverts artık?

enderege

Alıntı yapılan: dreamsfrom - 03 Nisan 2015, 18:15:19
Paypal'dan yatırımı kabul ediyor mu mtv/paidverts artık?

Hayır.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

vancetr

Merhaba arkadaşlar

Size bir sorum olacak.

Elimde 105 adet shares var ne yapacağım hakkında fikrim yok
Ne yapmalıyım, bi destek çıksanız :)

mepay

Alıntı yapılan: vancetr - 04 Nisan 2015, 20:13:43
Merhaba arkadaşlar

Size bir sorum olacak.

Elimde 105 adet shares var ne yapacağım hakkında fikrim yok
Ne yapmalıyım, bi destek çıksanız :)

Elindeki hisseleri kactan aldığına bağlı. Eğer düşük fiyattan aldıysan sat paraya çevir. Ya da biraz daha bekle 0.09 ve üstüne çıksın oyle boz. Bu aralar bozmanı tavsiye etmem. Su swap bir geçsin. Nedir ne değildir bir Görelim. Ondan sonra bakarsın. [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

vancetr

Alıntı yapılan: mepay - 04 Nisan 2015, 20:17:40

Elindeki hisseleri kactan aldığına bağlı. Eğer düşük fiyattan aldıysan sat paraya çevir. Ya da biraz daha bekle 0.09 ve üstüne çıksın oyle boz. Bu aralar bozmanı tavsiye etmem. Su swap bir geçsin. Nedir ne değildir bir Görelim. Ondan sonra bakarsın. [emoji6]

Aslında aldığım fiyatlar değişken oldu fakat 0.50'den yükseğe aldığımı hiç hatırlamıyorum.
Ben de şu swap'ın bitmesini 4 gözle bekliyorum. Ona göre yönümü çizmeyi planlıyorum.
Nakite satmayı düşünmüyorum, swap'dan sonra 700 bapa okutabilirsem ne mutlu bana ^^

mepay

Alıntı yapılan: vancetr - 04 Nisan 2015, 20:24:05
Aslında aldığım fiyatlar değişken oldu fakat 0.50'den yükseğe aldığımı hiç hatırlamıyorum.
Ben de şu swap'ın bitmesini 4 gözle bekliyorum. Ona göre yönümü çizmeyi planlıyorum.
Nakite satmayı düşünmüyorum, swap'dan sonra 700 bapa okutabilirsem ne mutlu bana ^^

Swap sonrası 60 gün boyunca bap marketi kapalı olacak. Oyle bir durum söz konusu degil maalesef.

vancetr

Alıntı yapılan: mepay - 04 Nisan 2015, 20:43:01

Swap sonrası 60 gün boyunca bap marketi kapalı olacak. Oyle bir durum söz konusu degil maalesef.

Ah be. İşte bu çok kötü oldu. Dediğin gibi o zaman nakit karşılığı kaar yapmaya bakalım

oguzkpcglu

90 tane reklam gelmiş 0.002 lik reklam gelmiş var mı böyle bi durumla karşılaşan ?

romolosto

Alıntı yapılan: oguzkpcglu - 05 Nisan 2015, 00:47:54
90 tane reklam gelmiş 0.002 lik reklam gelmiş var mı böyle bi durumla karşılaşan ?

bendede oldu. bapları parayı çevirdim yalnızca 1000bap ım vardı. ve sürekli 0.002 $ lık reklamlar geldi