Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterkamed

Alıntı yapılan: gaddar - 13 Nisan 2015, 23:41:34
İlk defa mı yatırım yapıcan  8)
Aslında 633 sayfa birikmiş bi okusan zaten okuma iyiyse 1 gece de biter :m
İlk defa yatırım yapıyorsan 2 ay pek bişey kazanamazsın DR n felan olsa hani.

bende şimdilik pab büyütmek istiyorum sadece  ($$)

gaddar

Hergün max 5 paket alımı var kesintisiz alman gerek her gün

sterkamed

Alıntı yapılan: gaddar - 14 Nisan 2015, 00:18:20
Hergün max 5 paket alımı var kesintisiz alman gerek her gün
bir gün ara versem olmuyormu yani

hakanatik01

:D Olur yahu gücün varsa hani param var istediğim kadar alırım diyemezsin diyor site  kural 60gün boyunca günlük alabileceğin miktar 5 paket alırsın almazsın senin bileceğin iş :)

sterkamed

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Nisan 2015, 00:55:12
:D Olur yahu gücün varsa hani param var istediğim kadar alırım diyemezsin diyor site  kural 60gün boyunca günlük alabileceğin miktar 5 paket alırsın almazsın senin bileceğin iş :)
60 günden sonra istediğim kadar yapabiliyormuyum yani

firtina

merhaba...arkadaşlar konu ile alakalı olduğu için soruyorum paidverts bap puanlarım bi artıyor bir azalıyor bir türlü arttıramadım üstelik her gün reklamlara tıklıyorum buna rağmen artmıyor?

aydyar13

Alıntı yapılan: firtina - 14 Nisan 2015, 11:58:02
merhaba...arkadaşlar konu ile alakalı olduğu için soruyorum paidverts bap puanlarım bi artıyor bir azalıyor bir türlü arttıramadım üstelik her gün reklamlara tıklıyorum buna rağmen artmıyor?

Reklamlar BAP karşılığı geliyor zaten. BAP azalacak reklam gelicek. BAP ın gün içinde artması oyunlarla, reklam paketi alımıyla, veya reklamlara tıklayarak olabilir. Azalması da tıkladığınız paralı reklamlar ve günlük Tax lardır.

firtina

tamam doğru haklısınız her reklamda bap azalıyor ama daha sonrada artması gerekmezmi?ben bir türlü arttıramıyorum yada başka bir yolumu var bilmiyorum..örneğin bi ara 900 üzeriydi bap ama sonra 100 kaldı sadece..bunu bir türlü anlayamadım?

aydyar13

Alıntı yapılan: firtina - 14 Nisan 2015, 12:04:42
tamam doğru haklısınız her reklamda bap azalıyor ama daha sonrada artması gerekmezmi?ben bir türlü arttıramıyorum yada başka bir yolumu var bilmiyorum..örneğin bi ara 900 üzeriydi bap ama sonra 100 kaldı sadece..bunu bir türlü anlayamadım?

Belli seviyede tutmak istiyorsanız eğer BAPı, gelen paraya tekrar reklam paketi almak gerekir.

gaddar

Açılmıyor site ???