Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

processor

Eline sağlık enderege. Bundan sonra ilk post a postalayacağız :))

capaxa

Gunluk 5 dolar reklam siniri oldugu icin mega upgrade almak ise yaramaz bu ara.

mepay

Sizlerin de bildiği gibi PayPal Paidverts ile çalışmayı uzun zaman önce bırakmıştı. Bunun sebebi olarak da Paidverts'in kardeş sitesi olan My Traffic Value sitesiyle olan geçmişi gösteriliyordu.

PayPal ile yapılan görüşmeler sonucunda Paidverts'in My Traffic Value sitesiyle olan geçmişini temizleyip PayPal ödeme yönteminin tekrar aktif olacağına dair söz alındı.

Sitenin sahibi Jo da bununla ilgili teknik çalışmalara mümkün olan en kısa sürede başlanılacağını söyledi. Böylece PayPal artık MTV sitesinde degil sadece Paidverts sitesinde aktif olarak kullanılabilecek.

Bu PayPal ödeme yönteminin hemen geleceği anlamına gelmesin ama onaylanması yolunda atılan büyük bir adım diyebiliriz.

Umarım PayPal ödeme yöntemi en kısa sürede aktif olur.

hakanatik01

Bu olursa tutabilene aşkolsun :P :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

tam seviye 5 e çıktım reklam geldiii  :m şahaneyim dünde paket almamışım görünüyor nasıl atladım kii  :m

kilicaslan3873

erish

Merhaba;

Benim bir sıkıntım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Paidverts.com sitesine üye oluyorum. Karşıma çıkan BAP reklamlarına tıklayıp ilk işlemlerimi yapıyorum. Daha sonra tekrar girmek üzere log out ile siteden çıkıyorum. Daha sonra ister 5 dakika ister 1 gün olsun ne zaman girersem gireyim aynı kullanıcı adı ve şifre ile siteye giremiyorum. Her seferinde kullanıcı adının altında kırmızı renk ile "İnvalid" yazıyor. Yani ne yaparsam yapayım bir daha siteye giremiyorum. Destek kısmından sorunumu anlatıyorum ve şifremi değiştirdiklerini ve yeni şifremle tekrar giriş yapmamı istiyorlar. Ancak sonuç yine hüsran.

Bu sorunla karşılaşan veya bir fikri olan varsa lütfen bana yardımcı olsun..

Şimdiden teşekkürler...

gaddar

Ordaki ben robot değilim yazısına tıklayıp gelen yazıları doldurup girdiğine eminsin demi ?

erish

Evet, onuda yapıyorum am adeğişen birşey yok. Emin olmak için başka bir mail adresi aldım ve başka bir kullanıcı adı ile girdim siteye yine aynı sorun oluyor. Günlerdir kimseden yardım alamadım bu konu hakkında...