Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Günde 2-3 posta reklam geliyor en az 140 geliyor her seferinde..
200 geçtiği bile oluyor..
en iyisini yapıyorsun Hakan  :y
Baplar bi bakıyorsun 0,0005  olmuş uçmuş :g
ama bundan beterleri var 0,00001 reklam gönderiyor 3 yerde caphca istiyor kafayı sıyırmışlar  :g

eralpirfn

Sizce hisseler daha artarmı uzun zamandı 0.06 larda  ???

enderege

Alıntı yapılan: eralpirfn - 20 Nisan 2015, 18:05:07
 Sizce hisseler daha artarmı uzun zamandı 0.06 larda  ???

Küllüm zarardayız. 0.20 ye çıkması lazım ki eski düzene girelim. Bu rakamada çıkacağına asla sanmıyorum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nebu

Alıntı yapılan: enderege - 20 Nisan 2015, 18:16:53
Küllüm zarardayız. 0.20 ye çıkması lazım ki eski düzene girelim. Bu rakamada çıkacağına asla sanmıyorum.

Aynen öyle! Bir yılbaşında, bir de şimdi aynı şeyi yapınca güvenip de siteye yatırım yapmıyorum. Satışa çıkardığım hisseler 0.20'ye satılana kadar beklemeyi düşünüyorum (satılacağına inancım da yok gerçi). Ama bir daha bu siteye yatırım mı, asla!

sevdayagmu

kac aydabı swap yapıo bu sıte acaba ?

tayfunxl

yığınla çöp geldi halada geliyor

kralleon

paidertse en başta güvenmemiştim buradaki bazı yanlış yorumlar sebebiyle 10 dolar yatırmıştım hergün zarar ettirdi.
şu an kral site advertzerdir arkadaşlar gerisini bilmem.

hakanatik01

Başta kavramına göre değişir sanırım bu konu.Başta dan kasıt konu ilk açıldığı andaysa girmeyen çok şey kaybetmiştir ilk tanıtıldığı anda giripte kazanmayan yoktur tahminim 2-3 katı kazanıldı kendi adıma bende kazandım çok erkende girmedim,geç kaldımda bile sayılır konu tanıtılıp ilk üye olanlardan oslamda gerekli ilgiyi göstermedim.:) Kral sitede digadzdır gerisine uğramam.

firtina

merhaba..arkadaşlar paidvertste yaklaşık 2.5 aydır üyeyim...balance 2.3$ anca yapabildim..baplarım bir arttıp bir azalıyor..1$ karşılıgında reklam alıp bapları 3100 yapmayı düşünüyorum...ama benim bir web sitem yok...acaba blog tarzı site yada ücretsiz forum servislerinden birine reklam yönlendirme yapsam olurmu?bu konuda yorumlarınızı bekliyorum...

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Nisan 2015, 23:07:27
Başta kavramına göre değişir sanırım bu konu.Başta dan kasıt konu ilk açıldığı andaysa girmeyen çok şey kaybetmiştir ilk tanıtıldığı anda giripte kazanmayan yoktur tahminim 2-3 katı kazanıldı kendi adıma bende kazandım çok erkende girmedim,geç kaldımda bile sayılır konu tanıtılıp ilk üye olanlardan oslamda gerekli ilgiyi göstermedim.:) Kral sitede digadzdır gerisine uğramam.

Cevap verdiğin mesajları muhatap almıyorum artık. Herkes neyi beğeniyorsa ona yatırım yapsın. Zorla tutmuyoruz kimseyi.

Forever digadz. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.