Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

Alıntı yapılan: bekair - 05 Haziran 2015, 13:36:44
Neye göre bunu yazıyor ki acaba... İnşallah öyle değildir yani

Fırsattan istifade ref kasma çabaları. Birazda süslenmiş bir metin. Adamlar günlerdir ofisleri gösteriyor taşınıyoruz diyor. Kaçma göçme yok emin olabilirsiniz.  :y

dreamsfrom

Kaç milyon dolar değerindeki şirket, düzenli kazancını bırakıp kaçmaz, ki batmışta değiller adamlar deliler gibi kazanıyor

hakanatik01

Digadz candır :P
@bekair mailin içeriği reklamdan başka birşey değil ki olmuş olanlardan bahsediyor ve önermiyor bu iki sitreyi bu maili atan arkadaşımız yok  paypal kısıtlanması ,swap vs.den başka birşey yazmamış adam ref arıyor mailde ,o mail paidversten gelmemiş :) @sumercan abiye gelen reklamda  paid şöyle kötü clixrev böyle kötü bırak bunları sen clixsenseye gel diye davet etmiş emporer :P refli linkide kaldırmak lazım tabiki :)

nebu

Bap'larımız hisseye çevrilip paramız hiç olunca açtığım dispute nedeniyle zor duruma düşen şirket kepenkleri indirdi :) Taşınma bahane, benden kaçıyorlar  ;)

enderege

Sümer abi, bu The Emperor sana fake bir mail atmış anlaşılan.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sumercan

Bende ingilizce olmadığı için(Gerçi ref aradığını anlıyabildim) buranın ustaları yorumlasın diye paylaştım.
Ne olur kızmayın valla bir daha yapmam ...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 05 Haziran 2015, 20:37:53
Bende ingilizce olmadığı için(Gerçi ref aradığını anlıyabildim) buranın ustaları yorumlasın diye paylaştım.
Ne olur kızmayın valla bir daha yapmam ...

Kızılacak birşey yok, iyi olmuş paylaşmışsın bence :)
Diğer bu gibi mail gelen arkadaşlar da neyin ne olduğunu bilsinler :)

ElisaMcCline

Sanırım site yarın açılıyor.

Taşınma sırasında iweb de yaşanan sorunlar sebebiyle site şu anda Amazon a taşınmış durumda.

dreamsfrom

Bitcoinler hazır bekliyorlar yatırım için, 0.013lerdeydi umarım share fiyatını arttırmazlar 1 2 gün daha :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: dreamsfrom - 07 Haziran 2015, 18:59:29
Bitcoinler hazır bekliyorlar yatırım için, 0.013lerdeydi umarım share fiyatını arttırmazlar 1 2 gün daha :D

Önce bir açılsın da :)
Biraz kabak tadı vermeye başladı bu bekleyiş  (hp)