Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yerceylan

Ben de 7 gün  önce  para çekme  talebinde bulundum ancak param hâlâ gelmedi. Sizce  sorun nedir normalde 7 günde  gönderilmesi gerekiyordu bildiğime göre

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yerceylan - 08 Temmuz 2015, 02:24:11
Ben de 7 gün  önce  para çekme  talebinde bulundum ancak param hâlâ gelmedi. Sizce  sorun nedir normalde 7 günde  gönderilmesi gerekiyordu bildiğime göre

hangi ödeme işlemciden istediniz ve kullanıcı adınız nedir ? Mümkünse cashout sisteminde varsa tarih bilgisi de verebilir misiniz ?

yerceylan

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Temmuz 2015, 02:25:12
hangi ödeme işlemciden istediniz ve kullanıcı adınız nedir ? Mümkünse cashout sisteminde varsa tarih bilgisi de verebilir misiniz ?
Ayın 30unda bitcoin ile çekme  talebinde bulunmuştum. Ama 7 günü  geçti  hâlâ  gelmedi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yerceylan - 08 Temmuz 2015, 02:26:43
Ayın 30unda bitcoin ile çekme  talebinde bulunmuştum. Ama 7 günü  geçti  hâlâ  gelmedi

PV kullanıcı adınız nedir, aynı mı ? yerceylan ?

yerceylan

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Temmuz 2015, 02:27:34
PV kullanıcı adınız nedir, aynı mı ? yerceylan ?
Hayır yse45

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yerceylan - 08 Temmuz 2015, 02:28:43
Hayır yse45

Sizden 7 saat önce isteyenlere kadar gönderilmiş. Muhtemelen bir sonraki partide siz de olursunuz.

PM le biraz daha fazla detay gönderiyorum size birazdan.

yerceylan

Bilgi için  teşekkürler ☺

gevezetr

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Temmuz 2015, 01:00:30
Bİtcoin bu tarz işlemlerde zaten biraz sıkıntılı. Burada daha da çok var.
Ticket açın ve gönderi bilgilerinizi support ile paylaşın bence. Bir taraftan o başlamış olsun. Bir sıkıntı varsa erken çözülür en azından.

Sıkıntılı olmayan ödeme yöntemi hangisidir ? hangisini kullanmayı tavsiye edersiniz

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gevezetr - 08 Temmuz 2015, 14:28:13
Sıkıntılı olmayan ödeme yöntemi hangisidir ? hangisini kullanmayı tavsiye edersiniz

bana göre Perfect money en düzgün olanı. kolayca da elden çıkartabilirsiniz. 1 haftayı geçen ödemeler yapılıyor.
Talep bitcoin gibi bunda da çok.
Payza; Biraz kesintisi var genel anlamda kullanırken ama Payza da iyidir. 4 gün, maksimum 5 günde ödemeler yapılıyor.

Payeer kesintisi az ve yine 4-5 günde yapılıyor ödemeler ama takas sisteminde diğerleri kadar başarılı değil. Talep eden çok değil yani.

Bu site için, (PV-MTV) yatırırken ve çekerken uygulanan kesintileri de bu sayfada görebilirsiniz.
[spoiler]https://www.mytrafficvalue.com/deposit_methods.html[/spoiler]

4ne1ka

$0.01 min. filtreye rağmen günde 20-30 reklam gelmeye başladı bana buradan. ama nedense silinen reklamlardan hiç gelmiyor neredeyse 1 ay oldu. hala durum böyle:

[spoiler]Are you eligible to receive recycled ads?   YES!$0.778 to go[/spoiler]

hiç mi reklam silen-kaçıran yok koca sitede anlamadım ki. sizlerde de var mı acaba böyle bir durum?