Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

GK candır, kandır, one'dır; (str) one'dırful. (op) :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: dreamsfrom - 23 Temmuz 2015, 21:23:01
Bir daha swap olmayacağına dair şeyler söyleniyordu geçenlerde, share alış satışın manipüle edilmesi konusunda da çeşitli önlemler alınacakmış düşünüyorlarmış (Jo'nun malum piyasayı çok aşağıya çekip herkesin sharelarını toplaması gibi) Multiplayer oyunlar gelecek paidverts'e çok hoş yenilikler ve düzenlemeler geliyor benim umudum var açıkcası güzel şeyler olacağına dair. :)

Evet, swap ile ilgili bilgiye ben de denk gelmiştim :) Söylenti değil, direk MarcdeKoning in o uzun yazılarından birindeydi :)
Ama bilemiyorsun ki, evet bundan sonra yapmayacağız bu son diye 1 tane daha yapar mı yapar :D

Kısa süreli yüksek share alış/satış girip almadan/satmadan çekenler içindi diğer konu da, hemen alış/satıştan kaldırmak isterse;
ya bir süre o shareleri kullanamayacak yani hesabına hemen geçmeyecek, ya da bir fee ödemesi gerekecek gibi birşeyler yazıyordu :)

Hee unutmadan, kısa bir süre sonra MTV de share lere dalacakmış ve hisse alımına başlayacakmış, yani sharelerde yukarı hareket olacaktır :)

Oyun konularıyla çok ilgilenmediğim için çok bakmadım, aklıma gelenler bunlar :)

aydyar13

Hayırlısı olsun  :)

famila63

2 gündür mega yükseltmeden reklam gelmedi almaz olaydım mini yükseltmeden güzel geliyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: famila63 - 24 Temmuz 2015, 02:34:53
2 gündür mega yükseltmeden reklam gelmedi almaz olaydım mini yükseltmeden güzel geliyor

Mini den güzel geliyor dediğiniz nedir, günlük ne geliyor ?

famila63

2 gündür almışım 5,31 geldi  günde yaklaşık 2,15 fln geldi

famila63

kumarda 32 bin bab kaybetim çok kötü bi alışkanlık 8000 bastım 3 4 defa yazı turada boş geldi hepsi :(