Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: bayram4558 - 08 Ağustos 2015, 13:24:07

Sözün özü bu 10 doları daha hızlı biriktirmenin bir yolu var mı
Reflere yüzde kaç veriyor yada ref var mı onu da bilmiyorum.

10$ ı kısa yoldan biriktirmek için ya oyun oynayacaksınız yada share denen hisse alıp satacaksınız. Bana göre iki şıkta riskli.
Bu sitede kiralık ref yok. Direk reflerinizden gelir elde ediyorsunuz. DR lerinizin harcamasından %10 tıklamasından %5 size geri dönüyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

kilicaslan3873

arkadaşlar s.a. ben siteye giremiyorum yaklaşık 5-6 gündüe böyle tabela var girişte sebebi ne acaba sizdede öylemi

[IMG]http://i62.tinypic.com/2vxmya0.jpg[/img]

uAdrogba11

çeviri kapatıp ta dener misin

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 10 Ağustos 2015, 21:47:00
çeviri kapatıp ta dener misin
teşekkürler girebildim her girişte çeviriyi kaparcakmıyız tekrar aç artemaya dönecek site..
operada yapıyo bunu choremada yok..

aydyar13

PV de neden çeviri kullanıyorsunuz ki ? :S

bayram4558

Alıntı yapılan: enderege - 09 Ağustos 2015, 18:06:29
10$ ı kısa yoldan biriktirmek için ya oyun oynayacaksınız yada share denen hisse alıp satacaksınız. Bana göre iki şıkta riskli.
Bu sitede kiralık ref yok. Direk reflerinizden gelir elde ediyorsunuz. DR lerinizin harcamasından %10 tıklamasından %5 size geri dönüyor.

teşekkürler   @enderege

MugiWara22

merhabalar site hala güzel gidiyor mu? 70$ yatırım yapıcam hala eskisi gibi mi? :) eskiden de denemiştim güzeldi hala öyle mi

famila63

şuan normal gidiyor eskisi gibi denilemez yavaş yavaş kendini toparlıyor

erish

şu an sitede 56 dolarım birikti ve çekmek istiyorum. PAYPAL hesabıma çekim yapabilir miyim... Uzun zamandır paid ile paypal arasında bir sorun vardı ve paid paypala ödeme yapmıyordu. haberi olan varmı, sorun giderildi mi?

capaxa

Alıntı yapılan: erish - 12 Ağustos 2015, 09:29:29
şu an sitede 56 dolarım birikti ve çekmek istiyorum. PAYPAL hesabıma çekim yapabilir miyim... Uzun zamandır paid ile paypal arasında bir sorun vardı ve paid paypala ödeme yapmıyordu. haberi olan varmı, sorun giderildi mi?

Şu an paypal dan para çekimi yapılmıyor henüz.