Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

1000 bap günlük alıcaklar mı yani lewel felan farketmeksizin? O zaman boş site olur yatırımsız hiçbişe yapılmaz

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bandanar - 22 Eylül 2015, 21:02:47
1000 bap günlük alıcaklar mı yani lewel felan farketmeksizin? O zaman boş site olur yatırımsız hiçbişe yapılmaz

Ahaha, yok yanlış anlamışsın :D

Günde maksimum 100 paketlik reklam alımı yapıp yatırım yapılabiliyordu.
Diğer bir deyişle eskiler için 100$ (paket minimum adedi 1.05$ olduğu için artık minimum 105$)
Bu lyatırım limiti yükseltilmiş, yani yatırım yapmak isteyenler artık 1 gün içinde 1000 pakete kadar reklam alımı yapabilecekler :)

yani paket fiyatını 1.05 diye düşünürsek, günde maksimum1 105$ lık yatırmım limiti 1050$ a çıkartılmış ;)

bandanar

Anladım kardeşim ben de noluyor dedim  (hp)

bandanar

Bu arada paidverts paypalla ödeme yapmıyor mu?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bandanar - 22 Eylül 2015, 22:50:05
Bu arada paidverts paypalla ödeme yapmıyor mu?

1 Ay, 4 Gün, 22 Saat ve 44 dakika dır site Paypal a ödeme yapmıyor.

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Eylül 2015, 01:37:29
1 Ay, 4 Gün, 22 Saat ve 44 dakika dır site Paypal a ödeme yapmıyor.

Anladım kardeşim :PP (op)

bandanar

güzel süre tutmuşsun :D peki geçici mi yoksa hiç ödemicekler mi paypaldan bilginiz var mı? Siz nereden çekim yapıyorsunuz?

bandanar

Bu arada yeni katıldığım için paidvertse çok sık soru soruyorum hocam umarım çok rahatsız etmiyorumdur  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bandanar - 23 Eylül 2015, 02:04:01
güzel süre tutmuşsun :D peki geçici mi yoksa hiç ödemicekler mi paypaldan bilginiz var mı? Siz nereden çekim yapıyorsunuz?

Belli değil, o yüzden gelecek gibi düşünerek devam etmeyin, alternatifiniz olsun ;)

Alıntı yapılan: bandanar - 23 Eylül 2015, 02:05:05
Bu arada yeni katıldığım için paidvertse çok sık soru soruyorum hocam umarım çok rahatsız etmiyorumdur  ???

bilmiyorum, onu cevap vermeyenlere sorman lazım :D
Neden cevap vermiyorlar diye :D

Bazen sıkıyor tabii ki :) Ama sıkan kısmı aynı şeyleri sürekli tekrarlamak :)

Arada eski mesajlara da göz atın bence, çok değerli ama arada kaybolan pek çok bilgi var.
Henüz başınıza gelmemiş pek çok konuyu da önceden bilmenizi sağlar ;)