Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bilgi için teşekkürler...

Ama bunlar tam bir şerefsiz. 12 gündür bekleyen ödememi iptal etmişler. :S Balance a geri yüklemişler. Share fiyatlarıda 0.01$ dan 0.02$ a çıkmış.

Bana kalırsa ödeme yapacak olsalar ödeme yaparlardı. Bu nedenle eldeki parayı hiç bir şeyle uğraşmadan direk reklama harcarım gibi.

Alıntı yapılan: capaxa - 10 Kasım 2015, 18:48:11

Edit: Bir de benim kapanan %170 lik planda deneme amaçlı 1 dolarlık yatırımım vardı.. Hala 77. raund da görünüyor .. ödeme falan almadım daha.o ne olacak mesela?

Benimde bu %170 lik plandan 2-3 parça halinde yatırımım var. ve normalde 60 günlüktü o zaman. Bırakın 60 günü 90 günden fazla zaman geçti. Hala %80-86 arasında duruyorlar. Benimde bu konu hakkında bilgim yok. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 10 Kasım 2015, 12:19:22

2-
SWAP sonrasında ödemelerin 24 saate yapılması öngörülüyor.

Millettin hesabında çekecek para kalmıyor. Ne çekecek ki? :P

Veysi

hocam paidverts gelen reklamlar çoğaldımı bana mı öyle geliyor

enderege

Alıntı yapılan: Veysi - 10 Kasım 2015, 20:50:24
hocam paidverts gelen reklamlar çoğaldımı bana mı öyle geliyor

Bende reklam filtresi var. O nedenle bende bir değişim yok şu an. Ama bu SWAP konusundan dolayı millet içerdeki parasını reklama harcıyor olabilir. Bundan dolayıda reklam sayısı artar ve artacaktır.

kilicaslan3873

sharede mi kalalım şuan için arkadaşlar 35.000 e yakın share var :m 0,01 -0,017 arasında aldıydım   

enderege

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 10 Kasım 2015, 22:22:23
sharede mi kalalım şuan için arkadaşlar 35.000 e yakın share var :m 0,01 -0,017 arasında aldıydım   

Bana göre reklam paketi almak daha mantıklı. Çünkü bugün 0.02$ gibi sattıkları dhareleri yarın 0.0001$ düşürmeyecekleri ne malum?

Veysi

2. Grupta bana 0,020 reklam gelir iken günlük şimdi 1.  Grupta 0,045 cent reklam geldi

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
BAP a dönmenin en kârlı yolu reklam almak. Hesap yaptığınızda görecekiniz.
Ayrıca alınan reklam bedelinin %10 unun da size tekrar reklam olarak geleceğini de unutmayın.

Yazıyı okuyanlar açıkça görecek ki, PV tarafına daha çok değer veriliyor artık.
Çünkü asıl siteyi ayakta tutan, buradan gelen yatırımlar oldu. MTV de daha çok içerdeki parayı çevirerek kazanca ortak oluyor kullanıcılar.

Alıntı yapılan: oski23 - 10 Kasım 2015, 14:00:52
Kenarda bir miktar rp var. Kârlı bi şekilde bozdurup siteden çekilmeyi düşünüyorum. Bunu swap'ten sonra yapmam gerekecek sanırım öyle değil mi ?

Evet ancak uzun zaman da alabilir. Shareler her zaman ne olacağı belli olmayan enstrumanlar ve speküle edilmeye çok açık.

Alıntı yapılan: capaxa - 10 Kasım 2015, 18:48:11
Şimdi benim kafam karıştı..
PV Balance da 1.9 dolar var.. Bap 0 hepsiyle share almıştım zamanında.. Sadece şu an share da kalıyorum..
Nolacak benim halim yani.. ? Pv Balance karşılığı 3000 küsür bap mı verecek bana swap sonrası..?
mtv balance i ben hep pv balance a aktarıyorum. aktarmasam her gün ikisinden de fee kesiyor çünkü..

Edit: Bir de benim kapanan %170 lik planda deneme amaçlı 1 dolarlık yatırımım vardı.. Hala 77. raund da görünüyor .. ödeme falan almadım daha.o ne olacak mesela?

MTV ile ilişikli bir üye olman sebebiyle, BAP falan vermeyecek. PV hesabındaki parayı MTV hesabına atacak önce.
Sonra da her 0,10$ için 1 share verecek. Yani 1.9$ için 19 share :D

Yukarıdaki maddelerde net olarak yazıyor aslında. Her enstrüman için arı ayrı yazdım.

Alıntı yapılan: aydyar13 - 10 Kasım 2015, 18:58:11
oo artık balance' ı da BAP'a çeviriyor adamlar, yoksa önceden de mi vardı :PP

Bu sefer ceza MTV ye kesilmiş durumda aslında ;) Aktf kullananlar sebebini bilecektir :)
Safi site sömüren adamlar orada. hata onların bile çoğu PV de BAP lara yaslandı şu anda :)

Alıntı yapılan: enderege - 10 Kasım 2015, 19:04:15
Bilgi için teşekkürler...

Ama bunlar tam bir şerefsiz. 12 gündür bekleyen ödememi iptal etmişler. :S Balance a geri yüklemişler. Share fiyatlarıda 0.01$ dan 0.02$ a çıkmış.

Bana kalırsa ödeme yapacak olsalar ödeme yaparlardı. Bu nedenle eldeki parayı hiç bir şeyle uğraşmadan direk reklama harcarım gibi.

Benimde bu %170 lik plandan 2-3 parça halinde yatırımım var. ve normalde 60 günlüktü o zaman. Bırakın 60 günü 90 günden fazla zaman geçti. Hala %80-86 arasında duruyorlar. Benimde bu konu hakkında bilgim yok. :(

Rica ederim :)
Evet reklam en mantıklısı gibi ama , büyük miktarları olanlar bence bölmeli. BAP-RP arasında, düşüncelerine göre mantıklı bir oranda.

Bence ödemeleri SWAP sonrasında yapmak için tuttular. Çok sağlam gaz verilecek ödemeler açılarak :)

FTQ lar, yani %xx planlar. Son 2 round dışındakilerin hepsi, toplam gelecek rakam bax alınarak,
her0,10$ harşılığı için 1 share verilecek.

Alıntı yapılan: enderege - 10 Kasım 2015, 20:43:08
Millettin hesabında çekecek para kalmıyor. Ne çekecek ki? :P

Ehehe, bunu SWAP ten sonra tekrar konuşuruz bence :D

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 10 Kasım 2015, 22:22:23

Şu ana kadarki tercihlerinle doğru orantılı aslında bu konu. Yine tercihi kullanıcıların kendisinin belirlemesi doğru olacaktır.
Share fiyatları yükselir mi ? ??? Dğşer mi ? ???
BAP a çevirirsek hangi grupta oluruz ? ??? Üstümüzde milyonlarla BAP ı olanlar varken, bize bişey kalır mı ? ??? O kadar sağlam bir kazanç oluşuyor ki şu anda takas ve satış işlemlerinden dolayı, bu pasta bu kadar büyüyünce, düşük BAP seviyelerine dahi bir süre düzgün reklam gelir mi ? ???
İşte karar verirken düşünülmesi gerekenlerden sadece bir kısmı :)

Alıntı yapılan: enderege - 10 Kasım 2015, 23:02:31
Bana göre reklam paketi almak daha mantıklı. Çünkü bugün 0.02$ gibi sattıkları dhareleri yarın 0.0001$ düşürmeyecekleri ne malum?

Ya da 0,03 e çıkarmayacakları ? :m :D

Bu yüzden zor bir karar aslında ama, şu an için Reklam tarafı daha iyi görünüyor.
1 hafta var, tekrar tekrar değerlendirmek lazım. İyi olduğunu düşündüğümüz rakamlardan satılarak risk alınabilir.
Para elde beklemek daha iyi olabilir gibi ama risk tabii ki.

capaxa

Ben reklam almayı düşünmüyorum , çünkü reklam tıklamıyorum artık..
o zaman en mantıklısı elimdeki pv balance ile share almak

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: capaxa - 11 Kasım 2015, 12:45:34
Ben reklam almayı düşünmüyorum , çünkü reklam tıklamıyorum artık..
o zaman en mantıklısı elimdeki pv balance ile share almak

Reklam almak her zaman reklam tıklamak için olmayabiliyor ;)

1- 10 gün boyunca her bir yatırım planı için %1 lik reklam ile fazladan kazanç. (Evet günde 1 reklam, beni rahatsız etmez :) )
2- Bu sayede pek çok sitenizin ya da önem verdiğiniz bir sitenin reklamını yapabilmek
3- BAP takas seviyesi zaten düşüş trendinde. Eldeki BAP larla yukarıdaki fazladan gelecek olanakları sağlamanın yanında,
düşen BAP takas karşılıklarıyla, normalde alacağınız ve hatta daha önce alacağınızdan daha fazla share almak ;)

Ben uzun zamandır görüyorumm ki, sitedeki olanaklardn birine yaslanıp kaldığınızda, sadece vakt kaybediyorsunuz.
Takip edebilenler için bu gibi değişimleri yakalamak çok kazançlı olacaktır.

Hee, kendim yapabiliyor muyum, hayır :D
Ama nispeten daha mini bir hesap var. Onda bu yaptıklarım oldukça başarılı olarak işliyor.
750K civarı BAP ya da karşılığı 12K share olan bir hesap vardı dün elimde. Onunla hareket etmek daha kolay oldu.
Şu anda O hesapta 1.2M+ BAP var, karşılığı da 18K+ Share ;)
Olduğ gibi bırakmış olsaydım düşüncesine göre kazanç %50 , ve sadece 2 günde :)

Tabii ki bununla uğraşırken, kısıtlı bir zaman olması sebebiyle, kendi hesabımı aksattım, kayda değer bir değişiklik yapamadım.
Büyük hesapta (örneğin çok adet share satmak gibi) başarılı olmak için daha sıkı takip gerekiyor.
Ve gerektiğinde çok sabırlı, gerektiğinde de fazlasıyla agresif olmak gerekiyor. Vakit az olunca bana mecburen sabır düştü :P
Bu gibi düşüş ya da yükseliş zamanlarında binlerce share i satışa koyup, istediğiniz fiyattan zırt diye gitmesi  pek mümkün olmuyor.

Becerebilenler bence üstüne biraz düşssün bu konunun :)