Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

sakın kilit yapmayın btc ödeme sistemi devre dışı kalıyor. kimlik bilgilerinizi gönderip açtırmanız gerekiyor. bitcoin adresimizi güncellemek zorundamıyız. meseleyi anlamadım.

yasin 83

Harbiden btcturk adresleri güncellemiş. Fakat yeni adres sitede düzenlenip kullanılmıyor.

enderege

Alıntı yapılan: yasin 83 - 18 Ocak 2016, 16:48:09
bitcoin adresimizi güncellemek zorundamıyız. meseleyi anlamadım.

1 ile başlayan bitcoin adresleri kilicaslan3873 a göre geçersiz olacakmış. Yeni adres verilecekmiş. Bu adreside haliyle Paidvertse eklemek gerekiyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yasin 83

Alıntı yapılan: enderege - 18 Ocak 2016, 17:24:22
1 ile başlayan bitcoin adresleri kilicaslan3873 a göre geçersiz olacakmış. Yeni adres verilecekmiş. Bu adreside haliyle Paidvertse eklemek gerekiyor.

Adresler çoktan iptal olmuş kardeşim. Fakat paidverts sitesinde değiştirme seçeneği yok.

enderege

cocoextra

Sitenin ölüsü bile çoğu siteden iyi kazandırıyor, kaplumbağa misali gidiyo bakalım :)

Dio

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 17 Ocak 2016, 22:07:38
bitcoin işlemcisini düzenleme butonu yok paypal da payza da var.. acaba bitcoini silip tekrardan mı eklettircez
çeviri özelliğini kapatıp sayfayı yeniler misiniz?
Çeviri bazen sitelerde kaymalara sebep olabiliyor.

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: Dio - 18 Ocak 2016, 20:26:36
çeviri özelliğini kapatıp sayfayı yeniler misiniz?
Çeviri bazen sitelerde kaymalara sebep olabiliyor.
aynı hocam değişen bişi yok... ticket attım bakalım

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: enderege - 18 Ocak 2016, 18:27:32

[IMG]http://i1110.photobucket.com/albums/h448/enderege07/18.01_zpsbemjbvxt.jpg[/img]

Bende seçenek görünüyor.
ender hocam sende bitcoin işlemcisini kaydetmediğin için böyle... dikkat ettinmi senin paypal, payza  benim sorduğum soru durumunda...

enderege

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 19 Ocak 2016, 02:16:03
ender hocam sende bitcoin işlemcisini kaydetmediğin için böyle... dikkat ettinmi senin paypal, payza  benim sorduğum soru durumunda...

Ben bitcoinden, PM den ödeme aldım. Sadece STP den almadım.