Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 19 Ocak 2016, 02:16:03
ender hocam sende bitcoin işlemcisini kaydetmediğin için böyle... dikkat ettinmi senin paypal, payza  benim sorduğum soru durumunda...

O zaman EDIT var mı yani sende de. EDIT varsa, oradan değiştirebilirsin.

kilicaslan3873

edit yok hocam bende  ticket attıydım cevabı geldi;

Hello,
We need your date of birth and printscreen (use this - postimg.org, or any other page where you can upload an image) of details from one of your previous BTC transaction on our site (but prinscreen from your payment account, not our site), like kind of trasaction (purchase/cashout/deposit), date, amount, ID etc. (for security reasons) and also new BTC account and we will change it for you.

Best regards,
Support Team

şunu ing olan bi arkadaş çevirsin bi zahmet (spk)

iovanovic

@kilicaslan3873 Çevirdim hocam altta.  :y

[spoiler]
Merhaba,
Sizin doğun tarihinize ve daha önce sitede yaptığınız bir harcama/depozit yapma/para çekme tarzı BTC işleminize dair ekran görüntüsüne ihtiyacımız var(ama sizin ödeme adres ekranınızdan bizim sitemizden değil) burda tarih, miktar, ID gibi bilgiler de olacak ve tabi yeni BTC adresi gerekiyor ki güncelleyebilelim.

[/spoiler]

kilicaslan3873

hocam sağolasın.
benim hesap onaylı bunlar neyin kafasındalar ki tekrar ekran görüntüsü d. tr felan istiyolar  (hydr)

bahattin60

arkadaşlar şu anda elımde 46826 BAP mevcut.
artık bu işlerle ugrasmak istemıyorum sıkıldım.
bu bapları en kısa yoldan nasıl nakit para olarak çevirebilirim ?

kilicaslan3873

arkadaşlar pv 2 gündür btc nin yeni verdiği hesabı eklemedi sebebi ise farklı IP ler var demiş. d. tarihi meblağ ve IP istiyor Btc türk hesabındaki hareketlerden baktığımda sadece meblağ bitcoin olarak gözüküyor İP in  falan ekran görüntüsünü  nasıl halledecez ödeme ayrıntısını yaptığım email de sildiydim taa 9. aydaydı  *)

iovanovic

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 22 Ocak 2016, 01:16:16
arkadaşlar pv 2 gündür btc nin yeni verdiği hesabı eklemedi sebebi ise farklı IP ler var demiş. d. tarihi meblağ ve IP istiyor Btc türk hesabındaki hareketlerden baktığımda sadece meblağ bitcoin olarak gözüküyor İP in  falan ekran görüntüsünü  nasıl halledecez ödeme ayrıntısını yaptığım email de sildiydim taa 9. aydaydı  *)

Hocam benim çevirdiğim metinde IP lafı geçmiyordu dikkat ederseniz ID diyordu yani BTC adresinizi kastediyor olabilir neticede ID derken. ID kimlik demektir.

Size sonradan mesaj atıp IP sormadılarsa o metinde IP demiyor yani.  :y :y

jupiter

Bu site hala aktif mi arkadaslar? Son cirpinislar falan diye duydum

kilicaslan3873

iova hocam 2 mesaj attı farklı ipler var die bende btc nin ekram görüntüsünü ip adresini attım bakalım başka ne isteyecek (hydr)

kilicaslan3873

nihayet btc yeni hesabı ekledi... :m  btctürk teki ekran görüntüsünü   attım eklemiş 3 ile başlayan hesabı btc yeni hesab noyu ekleyecek arkadaşların bilgisine