Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Aralık 2017, 18:30:19
Ups, ben satarken düşük diye söverek satmıştım. Sırf artık siteden kurtulmak ve her gün ne oldu diye takip etmemek için.
Son büyük tek parça buymuş.

Sell    asteroth    PV Earnings Balance    42,974    $0.0037    +$154.23368

İyi yapmışım yahu o zaman satıp kaçmakla. Şimdi 2 katından fazla alabilirim aynı parayla :P

0,04 lere düşünce kazan kaldırdığımız zamanları hatırlarım, hey gidi günler  :X

Ben de çoğunu satmıştım ama inatla elimde de 15,000 sahre bıraktım. Bakalım nereye kadar...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 26 Aralık 2017, 18:36:30
Ben de çoğunu satmıştım ama inatla elimde de 15,000 sahre bıraktım. Bakalım nereye kadar...

ben de 1000 bırakmıştım, sırf göremediğimiz bazı şeyler oluyor, gerekirse haberimiz olsun diye.

Yanlız bir taraftan da, bu düşüşü alım fırsatı gibi değerlendirmek de mümkün ama bir sağları solları belli olsa.
Yoksa ödemelerini yapıyorlar. Sorun yok o konuda uzun süredir sitede.

enderege

Bugün de iyi reklam gelmiş. Hesabınızı kontrol edin.

ElisaMcCline

@enderege

Malesef bu reklamlar herhese gelmiyor :)
Ve evet, yine de biraz fazla çünkü Haftasonu reklam yayını yapılmıyor ve birikenler Pz.tesi gününe ekleniyor :)

Alttaki 0,243 ve 0,90 lık reklamlar.
ACHIEVEMENT AD ISSUE Total: Top %1  ve REFERRER AD ISSUE Top %15 reklamları.
Ve ancak eski ve belirli bir yatırım sonrası buralara erişilebiliyor. Ya da çok aktif refiniz varsa.

Sitenin verdiği tek reklam aslında 0,017 olan reklam. Muhtemelen minimum 0,005 gibi bir filtre var ki daha düşükler gelmemiş :)
Yoksa en az 1 tane de 0,003 lük reklamın olurdu :)

Diğer 0,02 likler de muhtemelen son 10 gün içinde aldığın ve her biri 2$ olan 3 adet reklamdan geri iade ettiği 0,02$ lık yüz görümlüğü :g
Keza yayınlanan  BAP grupları içinde hiç birinde 0,02 lik reklam yok :)

Bunları nasıl bilebiliriz :)

Sitenin dağıttığı reklamları bu linkte bulabilirsiniz:
https://forum.paidverts.com/viewtopic.php?f=5&t=552

Yine de açıklama bekleyen varsa, spoiler içinde daha çok bilgi var. Zaten bilgisi olanlara çok yazı çıkmasın :)

[spoiler]Verilen bilgileri kontrol ederseniz, ilk mesajda en altlara doğru:
ACHIEVEMENT AD ISSUE Total: Top %1 için 0,243 vermiş
REFERRER AD ISSUE Top %15 için 0,90 vermiş
Bu 2 reklamı ancak eski üyeler görebilir. Zaman içerisinde oldukça hatırı sayılır bir yatırıma ve/veya oldukça aktif refe sahip değilseniz, bu reklamları görmek hayal :)

Site reklam yayını içinde 0,02 lik reklam olmadığına göre (verdiğim linkte tüm reklamlar yayınlanmıştır),
Bu 3 adet 0,02 lik reklam, aslında son 10 gün içinde aldığın ve her biri 2$ olan 3 adet reklamdan geri iade ettiği 0,02$ lık yüz görümlüğü olmalı :g

Ama 0,017 lik reklam, evet işte bu sitenin 5$-10$ arası yatırımı olan herkese yayınladığı reklamlardan biri :)
Nerede olduğuna bakınca, BAP grup 2 olduğunu görebiliyoruz.

12000 to 24k ........... 1x0.003 ........... 1x0.017 ........... 20x0,0005 şeklinde yani topalamda 0.0297640728 ( 0,03$) reklam yayını yapılmış.

Bu da demek oluyor ki, (12000 to 24k BAP = 5$-10$ arası yatırım) = toplam 22 reklam ile 0,03$ lık reklam tıklama şansı.

Tıklanan her reklamın %20 sinin kazanç olduğunu da hatırlatmakta fayda var :)[/spoiler]

sterkamed

hala kazandırıyor mu bu site

enderege

Alıntı yapılan: sterkamed - 26 Mart 2018, 14:24:08
hala kazandırıyor mu bu site

Akmasada damlıyor. ve ödemelerini yapıyor.

sterkamed

Alıntı yapılan: enderege - 26 Mart 2018, 18:57:26

Akmasada damlıyor. ve ödemelerini yapıyor.

eyvallah hocam, o zaman ben sel akan yerlerden yine devam  ($) :g

sreklet

Bu hisselerin günlük yada aylık getirisi var mı acaba.

Yatırımcı27

Neden önerilmeyenlerde ödeme yapmıyormu ? Kısaca bilgi verecek olan varmı