Paidverts Ödemeleri

Başlatan enderege, 08 Mayıs 2014, 12:52:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Bak işte, bir ojooo bie de bu siteden alınan ödemeler başka sanırım :D

Hayırlı olsun :)

hakanatik01

Hayırlı olsun enderege hocam ;

bana adilik yapmış yahu 1$ istedim diye geri yollamış min ödemeyi payzayada 2$ yapmış şimdik gene isteyeceğim 7 gün daha bekletecek adiler :D

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Haziran 2014, 18:23:17
min ödemeyi payzayada 2$ yapmış şimdik gene isteyeceğim 7 gün daha bekletecek adiler :D

Sağol Hakan.

Buna dikkat etmemiştim. Ödeme yapsında gerisi önemli değil sonuçta. Toplu eline ulaşmış olur.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Haziran 2014, 16:41:09
Bak işte, bir ojooo ödemeler başka sanırım :D

Öyle bir ihtimali düşünemiyorum. :D

ikose

Ödemen hayırlı olsun Ender hocam :)

hakanatik01

Benim içinde daha iyi oldu aslında  3$'a yakın daha birikmişti onu paypalı 5$ denkleştirmek için kullanacaktım ,onun durumu payzadan daha karışık  şimdik hepsini  payzaya isterim :)

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Haziran 2014, 18:38:41
Benim içinde daha iyi oldu aslında  3$'a yakın daha birikmişti onu paypalı 5$ denkleştirmek için kullanacaktım ,onun durumu payzadan daha karışık  şimdik hepsini  payzaya isterim :)

Paypal ile arasındaki sorun düzeldimi bilmiyorum. O nedenle Paypal dışında bir işlemciye iste/isteyin.

nukhet

Hayırlı olsun enderege hocam benim ödememde geldi, kesintiye uğramış bir şekilde, ben ekran görüntüsü işini beceremiyorum

illisionist

ödemen hayırlı olsun enderege
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

bilalyuzugullu

enderege, nükhet hayırlı olsun ödemeleriniz :y