Paidverts Ödemeleri

Başlatan enderege, 08 Mayıs 2014, 12:52:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

recep1852

silver

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

4ne1ka

Alıntı yapılan: 4ne1ka - 27 Haziran 2015, 01:16:36
ödemeleriniz hayırlı olsun, şu siteden bir ödeme alamadım hep swap yüzünden :( ama ödemelerinizi gördükçe ben kazanmış gibi seviniyorum :D

memo87

Arkadaşlar ilk kez ödeme istedim Perfect Money'ye. İlk ödeme tahminen kaç günde geliyordu? Sitede 7 iş günü diyor ama doğruluğunu tecrübe etmiş arkadaşlar cevaplayabilir mi?

Teşekkürler.

nebu

Alıntı yapılan: memo87 - 01 Temmuz 2015, 17:04:37
Arkadaşlar ilk kez ödeme istedim Perfect Money'ye. İlk ödeme tahminen kaç günde geliyordu? Sitede 7 iş günü diyor ama doğruluğunu tecrübe etmiş arkadaşlar cevaplayabilir mi?

Teşekkürler.

Doğrudur, 7 işgünü içinde gönderiyorlar. Geçtiği de oluyordu gerçi :) Ama illa ki gelir.

memo87

Alıntı yapılan: nebu - 01 Temmuz 2015, 17:18:34
Doğrudur, 7 işgünü içinde gönderiyorlar. Geçtiği de oluyordu gerçi :) Ama illa ki gelir.
Teşekkür ederim, hesabı tanımlarken Perfect Money hesabımda dolar kısmında U ile başlayan numarayı girdim PV'ye. Yanlış yapmış olsam uyarırdı heralde :) Pending de bekliyor..Forum olarak bunları yanlış yere yazıyor olabilirim. Uzatmayayım :)

enderege

Alıntı yapılan: memo87 - 01 Temmuz 2015, 18:28:11
Teşekkür ederim, hesabı tanımlarken Perfect Money hesabımda dolar kısmında U ile başlayan numarayı girdim PV'ye. Yanlış yapmış olsam uyarırdı heralde :) Pending de bekliyor..Forum olarak bunları yanlış yere yazıyor olabilirim. Uzatmayayım :)

U ile başlayan numara girilecekti. Doğru yapmışsınız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

memo87

Alıntı yapılan: enderege - 01 Temmuz 2015, 21:57:23
U ile başlayan numara girilecekti. Doğru yapmışsınız.
Teşekkür ederim.

heanter

arkadaşlar paidverts sitesi paypal a ödeme yapmıyor galiba para bitti diyor bir bilgisi olan varmı :'(