Paidverts Ödemeleri

Başlatan enderege, 08 Mayıs 2014, 12:52:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Temmuz 2021, 22:47:35
Herkese açık teklif:
Para yatırmadan denemek isteyen çok kişiye zamanında yardımcı oldum.
Sitede Reflere sınırlı bir miktar da olsa BAP gönderilebiliyor davet eden kişi tarafından.

Bir bakalım neymiş diyenlere BAP gönderirim bir bakarlar.
Ama para yatırmadan deneyecekler yani para yatırmadan kazanılır mı diye denemek isteyenler gelsin :)
İlla para yatırmadan mı gelmek gerekiyor yani efenim.. hani ben şöyle 3-5 yatırsam sizin bu teklifinizden yararlanamıyor muyum :P
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 02 Ağustos 2021, 19:45:24
İlla para yatırmadan mı gelmek gerekiyor yani efenim.. hani ben şöyle 3-5 yatırsam sizin bu teklifinizden yararlanamıyor muyum :P

Para yatırırsan nasıl deneyeceksin ki, Para yatırmadan kazanılıyor mu diye :DD  (eht)

Hesabını sıfırladıysan PM le haber ver, başka bir teklif vereyim :D

Gerçi özledim bak telefon da olur, bir sesini duyalım, bu da bahanesi olsun :)  (eht)

universitely76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Ağustos 2021, 01:02:37
Para yatırırsan nasıl deneyeceksin ki, Para yatırmadan kazanılıyor mu diye :DD  (eht)

Hesabını sıfırladıysan PM le haber ver, başka bir teklif vereyim :D

Gerçi özledim bak telefon da olur, bir sesini duyalım, bu da bahanesi olsun :)  (eht)
Benim hesabım var mıydı ki :P

Şu sıralar tavuk-köpek-zeytin hususlarında tekliflere açığım, akşam müsait olunca arayayım da @blqn 'in yokluğunda yeni yatırım grubu kuralım, Tosuncuk Döndü, YumurtaBank geliyor :D :D :D
Şu sıra imzasız'ım...

Dark

Sitede yatırımsız sadece reklam tıklayan bir üye olarak ilerleyemiyorum çünkü tık değerleri çok düşük scarlete kötü derdim ama bu ondan da kötü hatta ya da diğer sitelere göndericem arada girerim belki.

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Ağustos 2021, 19:40:02
Eyywallah, senden de bekliyoruz :)

Ben ödeme alabiliyorsan sen de illa alırsın :D :y

Bana %10 yansıyor. Birikmiyor. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

enderege