Clixters (SCAM)

Başlatan paragelsinde, 16 Mayıs 2014, 09:02:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

(scm)

- Site Adı: clixters.net
- Tık Değerleri:0,001 ve 0,01
- Reklam Sayısı:+4 sabit
- Günlük Ortalama Kazanç: 0.0480
- Minimum ödeme limiti ve kullandığı ödeme işlemciler:4-2-2 paypal p.money egopay payeer,okpay
- Premium Özellikleri ve Ücreti: golden 80 $ ultimate 749
- Ek Özellikler: 5 $ uprade komisyonu var ref için .

ptcsolution kardeş sitesi diye reklamı var piyasada...
reklam izleme zorunlu auto focus var

- Site Banner'ı ve referans linkiniz.

memossl

benımde gozume carpan bir site oldu.fakat ödeme yapma suresini cozemedım.ptcsolutionda 30 gun flnmıs sanırım.

paragelsinde

t.o.s kurallarına bakınca yazıyor.

polonya ve abd günlük resmi tatil hafta sonları hariç

paypal verified (teyitli hesap) hesap olması lazım. diğerleri için herhangi bir sorun yok ..

ayrıca ödeme şekilleri aynıdır. 15 gün içinde ödeme ve uprade komisyonları düşer piyasaya...

mtoy76

+1 refin oldum ama RR kiralama yokmu?

paragelsinde

teşekkürler
şuan yok admine mail attım dönmedi daha

sadece ref satın alma var onada ben yanaşmadım. göç yolda düzelir bakalım ... yapsınlar  görürüz .. üye sayısı 5-10 bin arası olsun ..

memossl

RR alımı  uye sayısı artınca olacakmıs..buarda ben uye oldugumdan refın olamadım :'(

paragelsinde

memossl

teşekkürler sorun değil arkadaşım sonuçta hepimiz günlük farlık sitelere bakıp tanıtıyoruz. önce foruma bakıp sonra üye oluyorum ben

bol kazançlar

tamtam52

ptcsolotion.com sitesi admini,millete ödemeyi 1 ay gibi uzun zamanda yapıyor,yatırım düşünenler çok dikkat etsin,paypal ile de sık sık sorun yaşıyorlar,hesapları  da askıda,başka farklı hesap üzerinde paypal engelini aşmaya çalışıyorlar.

Coulers79

Bu kadar büyük alıntıya gerek yok.

hakanatik01

Tamtam'ın dediğini bende düşündüm tanıtıma o kısım eklenince çok kişide kaçabilir :D hoş admin dürüst biri sevdiğim bir site ama genede çoğu kişi tereddütlü yaklaşır bu siteye ..