Ref geliri için günlük reklam izleme zorunluluğu olmayan siteler

Başlatan tiki93, 16 Mayıs 2014, 12:42:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tiki93

Arkadaşlar ref geliri için günlük reklam izleme zorunluluğu olmayan siteler günlük reklam izleme zorunluluğu olmayan ptc sitesi arıyorum bildiğiniz güvenilir varsa yazarsanız sevinirim

universitely76

Alıntı yapılan: tiki93 - 16 Mayıs 2014, 12:42:46
Arkadaşlar günlük reklam izleme zorunluluğu olmayan ptc sitesi arıyorum bildiğiniz güvenilir varsa yazarsanız sevinirim
GetProfitBux :y
EvolutionScript olarak bugüne kadar izleme zorunluluğu vardı ama bugünkü reklamlarımı rahatça arka planda açarak izledim. Deneyebilirsin ;)

Ayrıca ilk buradan duyuralım, ref linkten üye olanların tüm kazandırdığını iade edeceğim. ;)
Şu sıra imzasız'ım...

hakanatik01

Böyle bir düşüncen varsa ref kısmına konuda aç bence burada arada kaynar gider :)

universitely76

Madem mod öyle istiyor, çıkar ayak açalım bir konu :)
Şu sıra imzasız'ım...

tiki93

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Mayıs 2014, 14:54:50
GetProfitBux :y
EvolutionScript olarak bugüne kadar izleme zorunluluğu vardı ama bugünkü reklamlarımı rahatça arka planda açarak izledim. Deneyebilirsin ;)

Ayrıca ilk buradan duyuralım, ref linkten üye olanların tüm kazandırdığını iade edeceğim. ;)
ben reklam izleme deil ref geliri için günlük reklam izleme zorunluluğu olmayan site arıyorumfazla eski olmazsa güzel olur

enderege

Alıntı yapılan: tiki93 - 16 Mayıs 2014, 17:48:35
ben reklam izleme deil ref geliri için günlük reklam izleme zorunluluğu olmayan site arıyorumfazla eski olmazsa güzel olur

Paidverts var.

Geekli bilgi burada:
http://www.gelirkapisi.com/diger-siteler/paidverts/

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

O zaman konu başlığını "ref geliri için günlük reklam izleme zorunluluğu olmayan siteler"  yapalım mı tiki93?
Sen böyle yazınca hani clixsense gibi (focus özelliği) olmayanlar algılanıyor ben tıklayayım o arkaplanda ilerlesin gibi...

tiki93

kusura bakmayın benim hatam konu başlığını ref geliri ile değiştirebilirmiyiz

abcb

hakanatik01

Modum soru yanlış sorulmuş değiştirdi içeriği  proda o şart var tikinin demek istediği "ben ref bulayım sonra yan gelip yatayım onlar tıklasın ben tıklamasam dagelsin paralar (ref kazancım)" gibi birşey :) Proda 4 turuncuya tıklamazsa ref geliri alamıyor diye biliyorum.Zor ama varmıdır bu tarz site pek sanmam birde güvenilir demiş o dahada zor :)