Ref geliri için günlük reklam izleme zorunluluğu olmayan siteler

Başlatan tiki93, 16 Mayıs 2014, 12:42:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mayıs 2014, 21:14:15
Modum soru yanlış sorulmuş değiştirdi içeriği  proda o şart var tikinin demek istediği "ben ref bulayım sonra yan gelip yatayım onlar tıklasın ben tıklamasam dagelsin paralar (ref kazancım)" gibi birşey :) Proda 4 turuncuya tıklamazsa ref geliri alamıyor diye biliyorum.Zor ama varmıdır bu tarz site pek sanmam birde güvenilir demiş o dahada zor :)

Şuna clixsense gibi site istiyor diye yazda abcb modum anlasın. Aslında ilk soruda ben tiki93 e yazacaktım. İmzanda var ya diye. :D

EDİT: Teşekkürler tiki93
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

aydyar13

abcb

Hee anladım Hocam  :)
Zapbuxun zorunluluğu yok  :)

enderege

Alıntı yapılan: aydyar13 - 16 Mayıs 2014, 21:23:34
Fusebuxun zorunluluğu yok sanırsam ?

TOS 

3.2. The clicks you earn from referrals are directly related to the clicks you make.

If you click at least 4 advertisements being a Standard member or you click at least 8 advertisements being a Upgraded member, you'll receive all clicks made from your referrals. If you click below that, the maximum you will receive is only the amount of clicks you've made multiplied by the number of referrals you have. The referral clicks will be calculated based on the clicks you made on the previous day. These calculations are based on the server time which can be seen in the "View Advertisements" page.
The only advertisements that will count are: Extended Exposure, Standard Exposure, and Fixed Advertisements.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

enderegeden anında elimde belge var diyerek çürütüme geldi yokmu başka ? :D

abcb

Yahu fuse değil yahu  (d)
Zapbux öyle  (d)

Edit= önceki mesajımı editliyorum, kimse başıma kalkmasın  (d)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: abcb - 16 Mayıs 2014, 21:39:59
Yahu fuse değil yahu  (d)
Zapbux öyle  (d)

Edit= önceki mesajımı editliyorum, kimse başıma kalkmasın  (d)

keşke bunu yazmadan önce  zap ın tos da 3-2 sine bi baksaydın :g

abcb

Neyyyyyyyy  (d) Universitely beni kandırdı  (d) Grubu devrederken, boşver Modum tıklama sen dedi, çalışsın dursun refler, nasıl olsa kazanç geliyor dedi  :g

aydyar13

bilalyuzugullu

uygulama da olmayabilir iki sitede de ama kural olarak var :D denemek lazım bikaçgün tıklamayıp :D riski göze alırım diyen bakabilir ;)