Ptcstair istatistikleri

Başlatan tamtam52, 16 Mayıs 2014, 17:08:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Arkadaşlar ptcstair üye bilgilerim ve istatistikler aşağıda,yeni üye olacak arkadaşlara linkimi de veriyorum,destek olursanız sevinirim,saygılar.

Membership: Golden1
Upgrade Expires: 27-06-2014

Golden1
Received: $12.2200
Balance: $1.8525
Direct Referrals   6   [ Buy Referrals ]
Rented Referrals   625   [ Rent Referrals ]
Earned so far   14.2848   
Your clicks   343
Your referral clicks   5720

mtoy76

avg durumu nedir 625 RR ile günlük kaç click alıyorsun onları paylaş lütfen. Birde başlığı büyük harfler ile yazma uyarılırsın

hakanatik01

Zaten istatistikmi bu mtoy hocam ? arkadaş site tanıtıyor  resmen :) Son  uyarı!! bu konuda  yoksa mesaj amtamnız engellenecek kolay gelsin;

mtoy76

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mayıs 2014, 17:52:33
Zaten istatistikmi bu mtoy hocam ? arkadaş site tanıtıyor  :) resmen tamtam son uyarın !!

Site tanıtma bölümünde ve ödemeler bölümündede aynı şeyi yapmış

hakanatik01

oralarda refli link serbest mtoy hocam bu daha çok site tanıtım giib olmuş forumdan bilgiler glmiş moderator falan gibi ; golden RR/DR bigilerini girse yeterli
ilignç herkes vermiş hakakten :) tamtamı takip edeyim derken aklım gitti zaten :D tamtam lütfen forumu okurmusunuz bir kere kurallar nedir diye acaba? KOnu açtınız ödeme kanıtı istatistik okumadığınız için hepsi yanlış oluyor ;

tamtam52

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mayıs 2014, 17:56:08
oralarda refli link serbest mtoy hocam bu daha çok site tanıtım giib olmuş forumdan bilgiler glmiş moderator falan gibi ; golden RR/DR bigilerini girse yeterli
ilignç herkes vermiş hakakten :)

forum kurallarını okumadım

325 RR   895 Click 15.5.2014

hakanatik01

Bende onu diyorum okuyun bir kere bölüm girişlerde kurallar yazıyor 3.konunuz bu 3'ü de hatalıydı :) anlayışınız için teşekkürler ama sizede vakit kaybı olucak tekrartekrar aynı işlemleri yapmanız, linkide banner yapın dikkat çeker yazı pek dikkat çekmiyor :)

tamtam52

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mayıs 2014, 18:01:59
Bende onu diyorum okuyun bir kere bölüm girişlerde kurallar yazıyor 3.konunuz bu 3'ü de hatalıydı :) anlayışınız için teşekkürler ama sizede vakit kaybı olucak tekrartekrar aynı işlemleri yapmanız, linkide banner yapın dikkat çeker yazı pek dikkat çekmiyor :)

peki ...teşekkür ederim.

hakanatik01

:) linki ekleyememişsin tamtam sadece banner var bilgin olsun tıklanmıyor ona ;Ben düzelteyim sende kontrol edersin ;

tamtam52

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mayıs 2014, 18:53:08
:) linki ekleyememişsin tamtam sadece banner var bilgin olsun tıklanmıyor ona ;Ben düzelteyim sende kontrol edersin ;

teşekkürler,link tamam,nerede hata yapıyorum ben.