Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 13 Temmuz 2014, 01:28:12
PP gitse ne fark eder ordan yatıran Ego Payeer gibi farklı işlemcileri kullanamıyor kullanabilmesi için PP'den yatırdığının daha fazlasını yatırması gerekiyor ki buda bayağı para demek. Yatırım yapmayan üyeler her yere çekebiliyor dersek yatırım yapmayan bir üye ne kadar biriktirebilir kaç kişilerdir bilemeyiz.

Eşit yatıranlar da mı kullanamıyor richman ? :)
Ki, bana herhangi bir site için yatırım soran herkese ilk tavsiyemdir.

Özeleştiri: Ben ilk yatırımcılardanım ve o zaman PZ yoktu. Çoğunluk PP yatırım durumundayım. Ama 30$ ek yatırımla bu işi çözeriz :)
Senin için sitenin akıbetini belirleyecek bir durumsa, istersen 30$ Payza yatırabilirim siteye :D Senden değerli değil yani :P

Bizim görevimiz, karar vereceklere tüm bilgileri sağlamak. Tüm bilgileri bilerek karar vermeliler. Sadece işimize gelen veya canımızın istediği kısmını değil.
Ve bu bilgilerle kim ne istiyorsa yapsın. Herkesin kendi kararıdır ve kendini bağlar.

bilalyuzugullu

88bux ve neatclix de pp-payza yatırımlarım eşit ve benim payza taleplerimde 2 gündür bekliyor.
kimseye yatırım eşitlemek için başka bir ödeme işlemciden para yatırmasını tavsiye etmem. yinede siz bilirsiniz :)

nouma26

Aynen bende de perfectmoney-payza ve pp yatırımı eşit.Pm talebim balance a geri iade edildi.Paypal zaten kapalı.Payzada da 2 gündür ödeme bekliyor.Ben de yatırım eşitlemesi ortalık düzelmeden tavsiye etmem...

leprechaun

2 gün oldu payza 22 dolar halen pending

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 13 Temmuz 2014, 11:26:20
88bux ve neatclix de pp-payza yatırımlarım eşit ve benim payza taleplerimde 2 gündür bekliyor.
kimseye yatırım eşitlemek için başka bir ödeme işlemciden para yatırmasını tavsiye etmem. yinede siz bilirsiniz :)

Bu saatten sonra yapın demiyorum yahu :D

hakanatik01

Elisa hocanın yazdığı  magnumroxun sorusunun cevabı kısmen yahu ,kimse artık eşitleyin v.s. demiyor en baştan yapılması gereekn o çoğu sitede aslında :PP
Alıntı yapılan: magnumrox3 - 12 Temmuz 2014, 21:30:52
Peki ya adminin Payza ve Payeer ödemelerini bekletmesine ne diyorsunuz?
Bekleme sebeblerinden biriside işte bilal hoca gibiler yani  eşit yatırım yapanlar :PP :D  çok kişide vardır bu tarz yatırım ile giden o kadar üye sayısı olan bir yerde payzadanda istek yapan 1000 kişicik bile olsa (ki daha hiç yatırım yapmayanlarıda hesaba katın birde) bekletmeyip napacak admin bey,mantıklı olanda her site için mümkün olduğunca eşit para işlemcisi ile gitmek ;
Dispute açacak olan beklemesin bence de sonuçta admin ne diyor paypalla görüşücez 1 aya anca çözüme kavuşturucaz diyor şimdiden bu kadar heyecan yapan arkadaşlarımız 1 ay bekleyemez gibi ,açın disputeleri admin bey banlayacakmış siz kazanında disputeyi de banlasın sonra gene sıfırdan bir hesap açabiliriz giden en çok DRlerimiz olur  :PP

leprechaun

dispute açıncada paypal dijital ortam üzerinden hayali yapılan alışverişler paypal koruması altına girmez deyip resti çekiyor parayı iade etmiyor o durumu nasıl halledicez
hem disputeyi kayıpedip hemde banlanmak dahada kötü olmazmı :)

hakanatik01

Onu işte açacak olan karar verecek artık :) 45 gün dispute hakkıda önemli sonuçta açmayıp beklemek demekte dispute hakkınıda zaten kaybetmek anlamına gelicek sonuçta (admin 1 aya çözümlenmesini umuyor daha dimi :PP )

richman

Eğer bir hesaba yüklü miktarda dispute gelirse paypal buna göre hareket ediyor şuan eminim dispute açan sayısı bir hayli vardır bakalım nasıl sonuçlanacak

hakanatik01

evet +1 richman'ın dediği konuda önemli ;işte o yüzden deniyor ya filmlerdeki gibi "itirazı olan şimdi konuşsun yada sussun " aynı bu repliklik durum var sitede itirazı olan inancı kalmayan vakit geçirmesin açsın disputesini yoksa sessizce beklesin :)