Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Ben artık sitenin düzelmesina imkan vermiyorum ve dispute açmış bulunuyorum parasını kurtarmak isteyen varsa bence geç kalmasın :D

paragelsinde

ben kendi adıma bekliyorum.sonuçta site için paypal a yazı yazdım.cevap gelmedi daha bakalım ne olur.dispute açmak gibi bir niyetim yok.yaz sonuna kadar düzelir.malum ojooo dan aldığımız ödeme zaman bakarsak. Önemsiz kalıyor.ayrıca dispute açıp ta sonuç hakkında bilgi veren olursa sevinirim.

universitely76

Yatırımın %80'i hala içeride olduğu için 8 Temmuzda dispute açtım, açar açmaz ben çevirmeden hak talebine çevrildi.. ertesi gün karşı taraf cevap verdi ancak sizin şu anlık yapmanız gereken bir şey yok biz gerekeni yapacağız diye mail geldi..

Yeni bir gelişme olursa bilgi veririm ;)
Şu sıra imzasız'ım...

fzthkurmaz

admin yeni açıklama yazmış ingilizce bilen arkadaşlar ne anlatıyor yazarlarsa seviniriz..

HeadSh0t

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 10 Temmuz 2014, 22:19:10
admin yeni açıklama yazmış ingilizce bilen arkadaşlar ne anlatıyor yazarlarsa seviniriz..

Açıklama admine ait degil. İngilizcesi kuvvetli renkli hocalar yok mu  ??? (renksiz de olur  :g )

richman

Bu adminin bir açıklaması falan değil, paypal'a gönderilmiş bir ticketın cevabı diye anladım. Dispute açmasını nasıl açabilceğini falan anlatmış ve aldıktan itibaren 45 günü olduğunu söylemiş fakat benmi birşeyi eksik anladım bilmiyorum atılan yorumların hepsi I love NeatClix şeklinde bunun neresine sevinilirki :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 10 Temmuz 2014, 22:19:10

Mail gönderen kullanıcılardan birine, Paypal' dan gelen cevap bilgisi.
Başka bir hesap ile ilgili bilgi veremeyeceğini söyleyip, ürünü alamadıysan şu şartlarda dispute açabilirsine getirmiş konuyu.
Kısaca, PP nin bu konuda çözüm gibi bir niyeti yok.
Sana ait bişr sorun varsa söyle, yoksa başkalarıyla aramızdaki ilişkiye karışma demeye getirmişler yani :)

Alıntı yapılan: richman - 10 Temmuz 2014, 22:51:39
Bu adminin bir açıklaması falan değil, paypal'a gönderilmiş bir ticketın cevabı diye anladım. Dispute açmasını nasıl açabilceğini falan anlatmış ve aldıktan itibaren 45 günü olduğunu söylemiş fakat benmi birşeyi eksik anladım bilmiyorum atılan yorumların hepsi I love NeatClix şeklinde bunun neresine sevinilirki :D

Olaya seviniyorlar gibi mi duruyor oradan richman ???

Para kazandıkları siteyi sevdiklerini beyan ediyorlar. Sonuçta bu sorunun olmaması durumunda çok kişi kazanmaya devam edecekti.
Herkes siteyle ilgili genel olarak memnundu. Buna bende dahil.
İnsanlar, kazandıkları bir siteyi neden sevmesinler ki ?

Coulers79

60 yatırmışım 50 çekmişim, burada bir şey yapmadım ama 88clixte dispute açtım. Aynı hesap olduğu için burada da açmalı mıyım?
Çünkü disputeleri ödemek için aldığımız ödemelere salça olabilirler. O zaman hepten zarar ederiz.

abcb

Dispute hakkında çok şey bilmiyorum ama 88clixde dispute açtığın için banlanacaksın ve otomatik olarak diğer iki sitede de banlanacaksın, o yüzden bence disputeni hemen aç

ElisaMcCline

Dispute kararı için, tüm sitelerdeki gelir giderinize göre hareket ederek karar vermelisiniz :)
PP adresleri de ortak zaten ;)

Aynı şekilde, Dispute açacak herkes, tüm siteler için açsın tabii ki :)