Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Admin şu yeni siteyi açmasaydı, önerilen sitelere taşımayı planlıyordum 88Bux ve NeatClix sitelerini.
Forumca kabul gördü ve herkes memnun.
Yeni site biraz kafamı karıştırdı. Biraz zaman geçsin de görelim durumları, öyle değerlendiririz :)

nouma26

Durumu anlasak çok iyi olurdu.Para sıkıntısı için mi yeni siteler açıyor? Yoksa siteler aşırı yogunluğu kaldıramadığı için mi yenilerini açıyor?Bana para sıkıntısı gibi geldiği için yenilerine hiç yatırım yapmadım.Ama ödemeler (umarım devamlılığı olur hep ) bir şekilde yine geliyor  :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 02 Temmuz 2014, 15:01:44
Durumu anlasak çok iyi olurdu.Para sıkıntısı için mi yeni siteler açıyor? Yoksa siteler aşırı yogunluğu kaldıramadığı için mi yenilerini açıyor?Bana para sıkıntısı gibi geldiği için yenilerine hiç yatırım yapmadım.Ama ödemeler (umarım devamlılığı olur hep ) bir şekilde yine geliyor  :y

Siteler üyeleri paylaşmıyor ki, üstelik aynı adamlar diğer sitelere de üye oluyor. Yoğunlık ile zaten ilgisi yok ;)
Üstelik bir de tüm siteler için tek hesap kullanıyor ve Business hesap da değil.
Paypal hesaplarında da çok ciddi hareketler var. PP yakın zamanda sorun çıkartırsa, hiç şaşırmam açıkçası :(

universitely76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Temmuz 2014, 14:37:59
Admin şu yeni siteyi açmasaydı, önerilen sitelere taşımayı planlıyordum 88Bux ve NeatClix sitelerini.
Forumca kabul gördü ve herkes memnun.
Yeni site biraz kafamı karıştırdı. Biraz zaman geçsin de görelim durumları, öyle değerlendiririz :)
:y
88Clix'i ilk gördüğüm andan beriki düşüncem bu yönde.. bi ihtimal dayanırsa, 6 ay sonra yatırım yapmayı düşünebilirim :y
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 02 Temmuz 2014, 17:43:29
:y
88Clix'i ilk gördüğüm andan beriki düşüncem bu yönde.. bi ihtimal dayanırsa, 6 ay sonra yatırım yapmayı düşünebilirim :y

1 ay sonra mı yani :P

HeadSh0t

.............

ikose

Tebriklerrrr   :y HeadSh0t  (a)

ElisaMcCline

Daha bugün yazmıştım...

Paypal hesabı PP tarafından sorguya alınmış .
88bux linkleri var ama bende açılmadı site. Neatclix forumu bilgisini veriyorum.

richman

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Temmuz 2014, 21:02:15
Daha bugün yazmıştım...

Paypal hesabı PP tarafından sorguya alınmış .
88bux linkleri var ama bende açılmadı site. Neatclix forumu bilgisini veriyorum.

3. Siteden hemen sonra böyle bir durum yaşanması beni çok kuşkulandırdı açıkcası, 88clix açılalı 2-3 gün oldu sanırım, diğer sitelere olan güvenilirlik sayesindede açılır açılmaz çok iyi yatırım aldığını düşünüyorum. Öncedende 88bux'ı takip etmiştim bir paypal sorunu daha yaşayıp çözmüştü ve ödemelere devam etmişti. Şimdide sorun yaşıyormuş süsü verip nasıl olsa öncedende oldu ama devam ettik demeyemi çalışıyor ? Çünkü neatclix'in formuna yaptığı açıklamada eski yaşananları referans göstermiş. Hem bir süre daha yatırım toplayıp hemde 88clix'ten aldığı parayla uçarmı ??? Diyorum içimden :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: richman - 02 Temmuz 2014, 21:12:14
3. Siteden hemen sonra böyle bir durum yaşanması beni çok kuşkulandırdı açıkcası, 88clix açılalı 2-3 gün oldu sanırım, diğer sitelere olan güvenilirlik sayesindede açılır açılmaz çok iyi yatırım aldığını düşünüyorum. Öncedende 88bux'ı takip etmiştim bir paypal sorunu daha yaşayıp çözmüştü ve ödemelere devam etmişti. Şimdide sorun yaşıyormuş süsü verip nasıl olsa öncedende oldu ama devam ettik demeyemi çalışıyor ? Çünkü neatclix'in formuna yaptığı açıklamada eski yaşananları referans göstermiş. Hem bir süre daha yatırım toplayıp hemde 88clix'ten aldığı parayla uçarmı ??? Diyorum içimden :D

Öyle bir niyeti olan adam Diğer ödeme işlemcilere de aynı durumu yansıtması lazım.
Ödemelere devam ediyor şu anda. PP dışındakiler para değil mi :)

NeatClix yine 88 uzun süre önce açıldığı için kontrollü yatırım aldı sayılır (nispeten). 88clix açıldığında çok yatırım aldı site bence.
Ödemeler de cabası.
Hareket çok olunca, kaçınılmazdı zaten.

Açılalı daha ne oldu ki; Payments Received: $256.9100 , sadece neatclix den bana ödediği rakam.
Yani gerçek de olabilir. Şartlar uygun. ki zaten beklediğimi yazmıştım.