Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

umutsuz vaka gibiyiz sanki hesapta para kaldı ve çekilmiyor diye kasıyoruz. beklemek en güzel çözüm sanırım.. umarım yakında admin para dağıtırda rahat ederiz:))

D.Hekimi

88 ve panpişi neatclixe giriş yapılıyor suan ;)

haruntekin

dün siteye erişim problemi olmasına rağmen

30.Tem   128ref   428tık   3,34 AVG  gelmesi enteresan

hakanatik01

Site ödeme yapacakmı o belli değil hızla scama gidiyor gibiler forum aldı başını gitti ödemeler  bekliyor çoğu kişiye ödeme yapmıyor, o yüzden üni. için başka yerden bulmak lazım parayı criypus site hakkında yazılnları okursan ona göre devam edip etmeyeceğine karar verebilirsin ;
Sorunu cevabı ise;

burda ;)
yada hesabına girip, Myaccount -->withdraw (withdrwa funds) demen gerek ama işte ödermi orası meçhul  ;

Misal forumda bir örnek :P
" I have also same problem thanks for advice to vot down in ems i will also do it. My payout is pending since 20 July. "
20 tem. beri bekliyormuş adamcağız :)

Bence scam oldu gibiler bu satten sonra döndürmeleri birazcık zor gibi kimsenin ne güveni kaldı nede beklemey sabrı sanki (clix grubu 88bux,88clix,neatclix) ben tıklamazdım ama üye olmadığım için rahatım scamda olsa olmasada :PP

GameHunter

Ojoo'dan gelen 6$ parayı buraya yatırım için kullanmıştım hiç çekim yapamadan site gümledi. Tüüh.

ElisaMcCline

Hala tıklayan varsa, site gelmiş, haberiniz olsun.

ricci

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Ağustos 2014, 00:34:02
Hala tıklayan varsa, site gelmiş, haberiniz olsun.

Site gelmiş fakat hesaba giriş yapamıyorum, kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra sayfada bir değişiklik olmuyor :/

Şimdi tekrar denedim giriyor hesaba :)

ElisaMcCline

Haber verdikten sonra arada bir gitti geldi.. Forumdaydım.
Tekrar dene istersen :)
Olmadı, cookie silmeyi dene.. Ben girdim yine..

haruntekin

şu an girebiliyorum 128 ref ile 550 tık aldım site neredeyse tüm gün kapalıydı.  :m

richman

Sitedeki inanılmaz ağırlık, forumdaki herkesin tek tek banlanması 1 ayı geçkin zamandır ödeme yapmaması sebebiyle scam bölümünü haketti bence artık  (scm) (scm)