Paypal Marka Değeri

Başlatan illisionist, 22 Mayıs 2014, 11:21:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

En değerli markalar - 2014
97- PayPal
Marka Değeri: 9 milyar 833 milyon dolar

Kaynak : http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay/82968/4369/5/en-degerli-markalar-2014
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

TwofuN

2 sene öncesine göre büyük atılımlar yaptı ama yinede tahmin ettiğimden çok çok çok fazla marka değeri varmış :D
Bide Türkiyeye yabancı sitelerden alişveriş yaparken bakiyeyi kullandırsa harika olacak

illisionist

Alıntı yapılan: Nihat - 22 Mayıs 2014, 15:41:31
Bide Türkiyeye yabancı sitelerden alişveriş yaparken bakiyeyi kullandırsa harika olacak

keşgee...
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

nouma26

Tamam paypal da kazansın ama bence de şu para çekerken ki kur farkını azaltsalar ya da paypal nakit kartla dolar olarak çekebilsek daha süper olurdu....

Coulers79

Scam sitelerden paramızı kurtarsak yeter.  (str)

illisionist

benzer şekilde ben de dispute kaybettim. adamlar anket göndermiş nasıl iyi mi hizmetlerimiz, başkalarına tavsiye eder misiniz diye, ben de yerden yere vurdum belki akıllanırlar diye, sonrasında facede paypaldan biri arkadaşlık göndermiş bayadır kabul etmemiştim bugün ettim adama ne iş dedim korktu mu ne cevap vermedi

abcb

Alıntı yapılan: Coulers79 - 01 Ağustos 2014, 22:40:51
Gerçi ben bu ara ref almak için parada yatıramıyorum.  (zopa)

Ref alma Coulers pc al, hiç olmadı tablet al  (d)

Alıntı yapılan: illisionist - 01 Ağustos 2014, 22:56:01
benzer şekilde ben de dispute kaybettim. adamlar anket göndermiş nasıl iyi mi hizmetlerimiz, başkalarına tavsiye eder misiniz diye, ben de yerden yere vurdum belki akıllanırlar diye, sonrasında facede paypaldan biri arkadaşlık göndermiş bayadır kabul etmemiştim bugün ettim adama ne iş dedim korktu mu ne cevap vermedi

Anlamak için birkaç kere okudum, paypaldan arkadaş olmayamı çalışıyorlar bizimle, hemde faceden  ??? :)) nedense faceyi birden bire bir tek kılım kadar sevesim geldi  :g

illisionist

Alıntı yapılan: abcb - 01 Ağustos 2014, 22:59:44
Ref alma Coulers pc al, hiç olmadı tablet al  (d)

Anlamak için birkaç kere okudum, paypaldan arkadaş olmayamı çalışıyorlar bizimle, hemde faceden  ??? :)) nedense faceyi birden bire bir tek kılım kadar sevesim geldi  :g

bilmem ki, belki ben yanlış anladım ama adamın profilinde Paypal'da CSP yazıyor bu iki kelimeyi aratınca webde paypalla ilgili şeyler çıkıyor

abcb

Eneee iyiymiş, spoiler içinde adamın ismini yazda faceden arkadaşlık isteği göndereyim  :P

ElisaMcCline

Paypal en başından beri zaten bu konuda korumam yok diyor.
Alabilenler şanslı diyelim. PayPal' ın zaten bu konuda verdiği bir söz yok.