Clixsense İstatistikleri

Başlatan bilge8408, 23 Kasım 2011, 20:12:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

ne demek yaptırmak hocam; kendi ellerimnen yapıp yedirecem   :D :D :D  hem böylece işçilik de bedavaya gelmiş olur  :D :D :D

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 20 Ocak 2012, 03:13:19
hangi site hocam   ???  söyleyin hemen yollayayım börekleri  :D :D :D

Hala börek diyorsun yahuu :o :-X kanmam börek falan ;D

bilalyuzugullu

kestane şekeri olsun o zaman  :D :D :D  hocam hakkaten hangi siteden bahsediyonuz siz   ::)  şaka biyana   ;D

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 20 Ocak 2012, 03:26:12
kestane şekeri olsun o zaman  :D :D :D  hocam hakkaten hangi siteden bahsediyonuz siz   ::)  şaka biyana   ;D

Kestane şekerini ben ne yapayım yahuu zaten onun mekanında yaşıyoruz ben size göndereyim kestane şekerini :D :D

Clixsense ye Dr lerin geldiği kendi sitemden  ;)

bilalyuzugullu

mesaj alınmıştır  :D  bana pm le güzel bikaç tanıtım cümlesi yollarsanız trafiği artırmaya katkımız olur hocam  ;D

yalnız google amca siteyi banlarsa karışmam ona göre  :D :D :D

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 20 Ocak 2012, 03:38:52
mesaj alınmıştır  :D  bana pm le güzel bikaç tanıtım cümlesi yollarsanız trafiği artırmaya katkımız olur hocam  ;D

yalnız google amca siteyi banlarsa karışmam ona göre  :D :D :D

Amanin yanlış anlaşıldık  :-X sakın ptc sitelerine yada trafik sitelerine sitemin reklamını vermeyin  :'( sitemde ..... reklamları var  :( ...... reklamlarım yanar :'(

bilalyuzugullu

anladım hocam şimdi oldu  :D e çok kolaymış sizi kandırmak o zaman  :D :D :D ama mesajı editleyin siz genede  ???  malum gogle amcanın heryerde gözü kulağı olabilir  :D :D :D  hergün bi tur geçsek üzerlerinden yeterlimi olur yoksa fazlamı gelir  ::)
kaş yapacaz derken göz çıkarmayalımda  :)

ElisaMcCline

Ahaha, hocam sizin siteyi patlatmaya ni,yetli bilal :D :D :D adresi vermediniz inşallah :D :D :D

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 20 Ocak 2012, 03:48:40
anladım hocam şimdi oldu  :D e çok kolaymış sizi kandırmak o zaman  :D :D :D ama mesajı editleyin siz genede  ???  malum gogle amcanın heryerde gözü kulağı olabilir  :D :D :D  hergün bi tur geçsek üzerlerinden yeterlimi olur yoksa fazlamı gelir  ::)
kaş yapacaz derken göz çıkarmayalımda  :)

Yine anlaşılmamış :D en iyisi pm göndereyim ;D

ata07

Arkadaşlar Clixseneye hiç bulaşmadım ama hep görüyorum duyuyorum clixsenseye yatırım yapmadan kazanmak mümkünmü ?