Neatclix-Turnbux

Başlatan richman, 26 Mayıs 2014, 22:56:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

richman

Şu sıralar yeni açılan ve popiler olduğunu düşündüğüm 2 site var bizim formumuz hangisini neden tercih eder merak ettim size danışmak istedim :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Mayıs 2014, 23:15:46
Bil bakalım ben hangisine oy verdim :)

[spoiler]Turnbux vermişsindir..  :PP[/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 26 Mayıs 2014, 23:16:25
[spoiler]Turnbux vermişsindir..  :PP[/spoiler]

Yahu, bari bir oy almış olaydı da öyle sallasaydın :D inanan çıkardı belki :))

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Mayıs 2014, 23:17:28
Yahu, bari bir oy almış olaydı da öyle sallasaydın :D inanan çıkardı belki :))

Zaten böylece açık ettin nereye oy verdiğini...  :D  :PP

cihan77

Her ikisinide onermiyorum.

[spoiler] Ankete katilamadim  :(  [/spoiler]

abcb

İkisi de diyen kim, ben değilim, kutularım boşaldı  (d)

hakanatik01

Elisa hocanın bana verdiği yetkiye dayanarak ,yetkimi kullanıp ,affına sığınırak 4.cü bir şık ekledim oyumda ona gitti :D
cihana katılıyorum oda şıkların arasında olmalıydı :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Mayıs 2014, 12:32:41
Elisa hocanın bana verdiği yetkiye dayanarak ,yetkimi kullanıp ,affına sığınırak 4.cü bir şık ekledim oyumda ona gitti :D
cihana katılıyorum oda şıkların arasında olmalıydı :)

Teşekkür ederim Hakan. Çok işime yaradı o şık :P

universitely76

Turnbux'a pek ısınamadım ben, hızlı bir giriş yaptı ama "hızlı giden atın ... " durumuna döneceğini düşünüyorum  8)

NeatClix ise bana göre şüpheli ama riske atılabilecek bir şüphe.. ikinci siteler her zaman bir muammadır, açılış sebebi nedir o bilinmez çoğu kere.. tek sitenin kazancı mı az geliyor, varolan site yeni üye yükünü mü kaldıramıyor, yeni bir hava mı oluşturulmak isteniyor...

Bu sudan sebepler arttırılabileceği gibi en azılı şüpheyi de unutmamalıyız: varolan sitenin finans kaynağı tükenmek üzere ve yeni kaynaklar aranıyor...

Bu son seçenek genelde geçerli olan seçenektir.. ama 88Bux bana göre bugüne kadar iyi bir şekilde geldi, bu gelişini admine ve onun finansal gücüne bağlıyorum (çoğu admin parasız pulsuz açar siteyi, ilk yatırımlarla biraz götürür sonra onlar suyunu çekince kepenkleri indirir)..
İşin içinde finansal sıkıntı olsa bile admin kısmı tamam NeatBux'da... 88Bux'un da etkisiyle çok kısa sürede hızlı üye artışı sağladı ve iyi de yatırım aldı.. Ayrıca iki site birbirine daha çok üye çekerek birbirini destekleyebilir ve yatırımlarını arttırabilir... :y

Sonuç olarak admin bu yeni gaz ile en iyiler kategorisine yükselebilir ve reklam satışlarını da katlarsa daha iyi yere gelebilir ve amacına ulaşır.. (eht)

Ben NeatClix'i seçtim, çünkü en kötü ihtimalle yatırım çıkıp biraz kâr edene kadar devam edebileceğini düşünüyorum  :)
Şu sıra imzasız'ım...