24 Kasım Öğretmenler Günü

Başlatan ElisaMcCline, 24 Kasım 2011, 05:49:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ehehehe,
Okuyan çocuğu olanlar için yarın öğretmenler günü :D Cidden ben de yarına endekslenmişim bizim sıpa yüzünden.. Hiç yadırgamadım :D :D :D

ikose

Bende şimdi konu açayım dedim baktım Ender Hocam hazırlamış  :g  teşekkür ederim Ender Hocam   (a)

Tüm öğretmenlerimizin, öğretmen adaylarımızın  gününü canı gönülden kutluyor ve saygıyla önlerinde eğiliyorum

Bu arada Forumda bize Öğretmenlik yapan , yol gösteren  başta  Anıl Hocamızın, Elisa hocamızın , Ender hocamızın ,
YingYang Hocamızın,  FilmsizKalma Hocamızın , Tolgacan Hocamızın ..
adını buraya yazmak istediğim ama çok uzun bir liste olacağı için yazamayacağım bir çok arkadaşımızın yardımlarına
Teşekkür ediyor ve Öğretmenler Gününü kutluyorum   (p)  :g

arnutwowew

tüm öğretmenlerimizin  öğretmenler günü kutlu olsun

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 23 Kasım 2012, 10:43:25
Bende şimdi konu açayım dedim baktım Ender Hocam hazırlamış  :g  teşekkür ederim Ender Hocam   (a)

Tüm öğretmenlerimizin, öğretmen adaylarımızın  gününü canı gönülden kutluyor ve saygıyla önlerinde eğiliyorum

Bu arada Forumda bize Öğretmenlik yapan , yol gösteren  başta  Anıl Hocamızın, Elisa hocamızın , Ender hocamızın ,
YingYang Hocamızın,  FilmsizKalma Hocamızın , Tolgacan Hocamızın ..
adını buraya yazmak istediğim ama çok uzun bir liste olacağı için yazamayacağım bir çok arkadaşımızın yardımlarına
Teşekkür ediyor ve Öğretmenler Gününü kutluyorum   (p)  :g

Madem konu buraya kadar geldi :) ... ;

Açıkçası forumun genel paylaşım ve dostluk seviyesi övgüleri hakediyor. Hepimiz bir diğerimizden birçok yeni şey öğreniyoruz.
Bu sebeple konuyu tüm foruma taşımak, tüm forum arkadaşlarımıza teşekkür etmek isterim.

Bilgi paylaştıkça güzeldir.

Bana göre paylaşılmayan bilgi, kefene cep yaptırmaya benziyor.... :D

lovablegs

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun mesleklerinde başarılar dilerim :)

yingyang16

Foruma öğretmenler günü erken gelmiş   :D
Tüm öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutluyorum . (k) Tüm öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. (a) Başta Büyük Önder,Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve Rahmet ile anıyorum.

hakanatik01

Öğretmenler günümüz kutlu olsun:y

halisekarakaya

Teşekkürler  :)
Ben de tüm meslektaşlarımın ve öğretmen adaylarının  (adaylar vazgeçmek için hala vaktiniz var  :P )öğretmenler gününü kutlarım  :)

Kutlamaların erken olması her açıdan iyi oldu   :D :D :D

Hafta sonu için evde kutlama en iyi kutlamadır  :D  :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 23 Kasım 2012, 21:56:34
Teşekkürler  :)
Ben de tüm meslektaşlarımın ve öğretmen adaylarının  (adaylar vazgeçmek için hala vaktiniz var  :P )öğretmenler gününü kutlarım  :)

Kutlamaların erken olması her açıdan iyi oldu   :D :D :D

Hafta sonu için evde kutlama en iyi kutlamadır  :D  :D :D

Yoook öyle vaz geçmek falan ...
Yeni müfredata PTC ve HYIP dersleri eklenmesi için çalışmalara başlayacağız el birliğiyle :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Kasım 2012, 00:26:36
Yoook öyle vaz geçmek falan ...
Yeni müfredata PTC ve HYIP dersleri eklenmesi için çalışmalara başlayacağız el birliğiyle :D

Heee o zaman tamam  :D durmak yok yola devam  :P