24 Kasım Öğretmenler Günü

Başlatan ElisaMcCline, 24 Kasım 2011, 05:49:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Herkese teşekkür ederim:) ayrıca tüm öğretmenlerin Öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım.
Ben öğretmenim, halise hocamda ,tolgacan hocamda bir başkasıda okullarda öğretmeniz... Ama öğretme işini bunla sınırlandırmadan Bilgisini paylaşmaktan kaçmayan, birilerine bir yerlerde yol yordam gösteren, Bir işin nasıl yapıldığını öğreten Herkesinde Öğretmenler gününü kutlarım :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Kasım 2012, 00:26:36

Yeni müfredata PTC ve HYIP dersleri eklenmesi için çalışmalara başlayacağız el birliğiyle :D

O zaman ben kadroya geçerim di mi hocam? Artık tayinimi bir başka foruma aldırırım. Buraya özel ders vermek için vs. gelirim. Saati ?? $ olsun?  ref pardon öğrenci getiren reflere pardon öğrencilere saat başı 0.005$ pardon %5 indirim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: enderege - 24 Kasım 2012, 19:48:55
O zaman ben kadroya geçerim di mi hocam? Artık tayinimi bir başka foruma aldırırım. Buraya özel ders vermek için vs. gelirim. Saati ?? $ olsun?  ref pardon öğrenci getiren reflere pardon öğrencilere saat başı 0.005$ pardon %5 indirim.

Ender hocam ,sizin atamanızı eğitim-öğretim  uzmanı olarak yapalım  ;)
Müfredatta olması gerekenleri ,öğrenci getiren öğrencilere özel ders ücretlerini vs vs siz ayarlayın  :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 24 Kasım 2012, 20:53:02
Müfredatta olması gerekenleri ,öğrenci getiren öğrencilere özel ders ücretlerini vs vs siz ayarlayın  :P

Ehehe, ücreteler iyi geldi tabii ki :D

Ender hoca neettin yaw ??? ..... --> 0,005$ = %5 ---> saati 0,10$ a geldi :D harcadın 2dk da öğretim hayatını :))

enderege

Alıntı yapılan: halise - 24 Kasım 2012, 20:53:02

Yawww aklıma bi proje geldi şimdi.  Ben sizin okula gelicem PTC ve HYIP hocası olarak. Okula kayıt parası adı altında x ptc sitesi için 100$, y HYIP sitesi için 500$ öğrenci başı para toplayacağım. Bu paralar Halise hocanın kontrolu altında bu sitelere yatırım yapılacak diyeceğim....

Sonunu artık siz getirin.  :D :D :D

ikose

Tüm öğretmenlerimizin, öğretmen adaylarımızın  gününü canı gönülden kutluyor ve saygıyla önlerinde eğiliyorum  (a)  :y  (k)
ve ayrıcaaaa buradaki tüm hocalarım herşey  için Teşekkürler , iyiki varsınız   :y   (a)

Çok isterdim öğretmen olmayı ve bir gün gelipte şu sözü söylemeyi  ;)

abcb

Teşekkürler Modum  :)
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun  :)

Buradaki Hocalarımıza da sonsuz teşekkürler  :)

enderege

Forumumuzdaki  ve Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

29 kere 40 yıl köleniniz...

ballondor

tüm öğretmenlerin, öğretmenler günü kutlu olsun

hakanatik01

Öğretmenler günü kutlu olsun ,:)

Alıntı yapılan: enderege - 24 Kasım 2013, 02:10:39
29 kere 40 yıl köleniniz...
Kölelik kalktı enderege hocam haberiniz yok mu? (gyk) :P tamam eski topraksınız ama buda çok eski oldu :)