Fikir Pazarı ( DEVİR KONUSU )

Başlatan sicher, 31 Mayıs 2014, 00:14:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

yeni ödeme aldım problem yok ödemeyi paypaldan oturum açıp anında gönderiyorlar :)

hakanatik01

@Elektronick  hesap onaylımıydı ? değilse arkadaşın sorun başka demektir :)

Elektronick

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Temmuz 2015, 01:33:14
@Elektronick  hesap onaylımıydı ? değilse arkadaşın sorun başka demektir :)
@hakanatik01 evet onaylıydı :)

macnair

ben de onaylı hesabıma 6.10 euro ödeme aldım ama uzun süredir hiç anket gelmiyor.

Ahir Zaman

Ben bu siteden sabah-akşam ödeme almak içi uğraşıyorum... Ancak sürekli: "Üzgünüz! Şu anda nakde çeviremezsiniz. Profil verilerinizde, ödül yerine getirme ile ilgili değişiklikler yapılmıştır. Bu değişiklikleri onaylayan bir e-posta, kayıtlı e-posta adresinize gönderilmiştir. Lütfen onay bağlantısı için e-postanızı kontrol edin. Bu değişiklikleri onayladığınızda, puanlarınızı kullanabileceksiniz. Hesabınız için bir değişiklik talep etmediyseniz, lütfen yardım masamız ile irtibata geçin." bu uyarı karşıma çıkıyor...

Bu siteden nasıl ödeme alınacağını bilen arkadaşlar varsa eğer yardımcı olursa sevinirim !....

sicher

Alıntı yapılan: Ahir Zaman - 20 Eylül 2015, 18:13:52
Ben bu siteden sabah-akşam ödeme almak içi uğraşıyorum... Ancak sürekli: "Üzgünüz! Şu anda nakde çeviremezsiniz. Profil verilerinizde, ödül yerine getirme ile ilgili değişiklikler yapılmıştır. Bu değişiklikleri onaylayan bir e-posta, kayıtlı e-posta adresinize gönderilmiştir. Lütfen onay bağlantısı için e-postanızı kontrol edin. Bu değişiklikleri onayladığınızda, puanlarınızı kullanabileceksiniz. Hesabınız için bir değişiklik talep etmediyseniz, lütfen yardım masamız ile irtibata geçin." bu uyarı karşıma çıkıyor...

Bu siteden nasıl ödeme alınacağını bilen arkadaşlar varsa eğer yardımcı olursa sevinirim !....

Ödeme limitine ulaştın mı peki

Ahir Zaman

Ulaştık tabi... Hoş ödeme alamadıktan sonra , 1000  defa ulaş ne olacak ki!...

messli

ayni sorun bendede var orda kaldi hiçbir şekilde degişme olmadigi halde bu şekilde bir uyari almak saçmaliktan başka birşey degil :) attigimiz msjlar bile geçersiz e-mail adresi diye geri dönuyor :) scam atin gitsin :))

sicher

bende ulaşayım az kaldı zaten isteyeyim yada direk mesaj atayım

Elektronick

Alıntı yapılan: Finexable - 03 Aralık 2015, 09:05:40
https://www.fikirpazari.web.tr/ isimli sitede şuan 610 puanım bulanmakta, yapmış olduğum ödül talebinde şu sorunla karşılaşmaktayım.
"Puanlarınız için talepte bulunurken karşılaştığınız rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Şu anda, ikamet ettiğiniz ülkede yalnızca teyitli PayPal hesaplarını kabul edeceğiz.

Teyitli bir PayPal hesabının nasıl açılacağına ilişkin daha fazla bilgi için, lütfen aşağıdaki sayfayı ziyaret edin: burası teyitli bir PayPal hesabı açtıktan sonra, yeniden talepte bulunmadan önce lütfen 5-7 gün bekleyin. PayPal'ın ödemenizi işlemden geçirmesi birkaç gün sürecektir. Yalnızca işlem tamamlandıktan sonra talepte bulunabileceksiniz.

Talepte bulunmak için, lütfen aşağıdaki gerekliliklere uyduğunuzdan emin olun: İnternet tarayıcısında JavaScript ve Flash'ın etkinleştirilmesi."

PayPal ile görüştüğümde hesabımla ilgili bir sıkıntı olmadığı söylendi. sorunun karşı taraftan kaynaklandığı ifa edildi. Ayrıca; https://www.fikirpazari.web.tr/ sitesinde iletişim bilgileri ile ilgili herhangi bir açıklama yok mesaj atma kısmını kullandığımızda tarafımıza mesajın ulaşmadığı konusunda otomatik bir cevap geliyor bu sitenin pek güvenli olduğuna inanmıyorum..
anladıgım kadarıyla ödemeyi chrome ile istemişsin paypal hesabı onaylı ise muhakkak ödemenizi internet expoler ile isteyin bu yalnız ödeme açısından degil bazı anket sitelerinde giriş bile zor yapılıyor malesef  sadece bir tavsiye :)