Fikir Pazarı ( DEVİR KONUSU )

Başlatan sicher, 31 Mayıs 2014, 00:14:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seboc58

Alıntı yapılan: Elektronick - 30 Ocak 2016, 01:02:01
bazı siteler bunu yapar bu aslında güzel birşey kesintisiz ve anında paran hesaba geçiyor tedirgin olmana gerek yok  :)
keşke 500 puanı tamamlasamda yine çeksem ama ne yazıkki bu aralar anket işi pek az ve sürekli 20 puanlık geliyor  :(

yani hocam anket sitesi paypal şifremi bilmiyor değil mi ?

Elektronick

Alıntı yapılan: seboc58 - 30 Ocak 2016, 01:17:01
yani hocam anket sitesi paypal şifremi bilmiyor değil mi ?
tabikide bilmiyor dediginide deneyecegim :)

ElisaMcCline

Olayı ben de merak ettim :)
Bu siteyi kullananlardan birisi, hayrına Paypal ile bir görüşse ya Pazartesi günü.

Herkese düzgün ve net bir açıklama gelse de içleri rahat etse :)

sicher

Alıntı yapılan: seboc58 - 30 Ocak 2016, 01:16:07
mail adresine gelen anket davet mailine  girin  gün içinde sürekli tıklayın diğer türlü anket otomatik gelmiyor ,bugün bir tıkladım 120 puanlık sigorta anketine denk geldim  ;)

bende tıkladım ve bi anket geldi doldurdum bitti en  sonunda bu anket dolmuştur deyip puan vermedi ...

Ahir Zaman

Alıntı yapılan: seboc58 - 30 Ocak 2016, 00:33:56
bugün ödeme istedim 10 dk sürmedi geldi  ($$)

Ödeme kanıtını yayınlarsanız sevinirim kardeşim...

seboc58

Alıntı yapılan: Ahir Zaman - 04 Şubat 2016, 19:43:12
Ödeme kanıtını yayınlarsanız sevinirim kardeşim...

ilgili konuya eklenmiştir

sicher

Alıntı yapılan: seboc58 - 09 Şubat 2016, 11:49:06
kaç haftada birikti hocam ?

uzun zamandır 445 puandaydım hatırlamıom arada bir anket geliyordu ama atılıodum sonunda geldi atılmadım ve hemende paraya çevirdim. Önceden paypala gidip hemen ödemeyi yapıodu bu sefer paypala gitti ama ödemeyi 10 saat sonra yaptı. Bu konunun geçmişine bakarsan bi yerlerde su kadar puanım var ama haala bekliyorum yazdıgımı hatırlıom ona göre hafta hesaplayabilirsin.

Futurenet

Alıntı yapılan: sicher - 09 Şubat 2016, 20:11:41
uzun zamandır 445 puandaydım hatırlamıom arada bir anket geliyordu ama atılıodum sonunda geldi atılmadım ve hemende paraya çevirdim. Önceden paypala gidip hemen ödemeyi yapıodu bu sefer paypala gitti ama ödemeyi 10 saat sonra yaptı. Bu konunun geçmişine bakarsan bi yerlerde su kadar puanım var ama haala bekliyorum yazdıgımı hatırlıom ona göre hafta hesaplayabilirsin.
Bende üyeyim ama ankete puan alamıyorum yaptığım halde