Bunuda mı Görecektik.

Başlatan neon, 02 Haziran 2014, 03:30:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Sırtını bu sitelere yaslamış siteler de vardır mutlaka. Onlardan da sesler gelebilir yakın zamanda.
Eski üyelerden, aylık düzenli güzel rakamlar alanlar oluyor bu gibi sitelerde ve bu gibi desteklerle PTC siteleri açıyorlar.

hakanatik01

Bende ünlü bir düşünürden geleyim o zaman :P :D
"Eğer fırtına çıkınca yolcular gemiyi terk etmiş olsalardı, kimse okyanusu geçemezdi." :P olurmu olur Ölümlü dünya ama neoyu bu 2 siteye bağlamak yanlıştır diyorum onların planları programları çok iyi bence ve incentria,clicksia ne reklamı alıyordu ki neonun yanında esamesi okunmazdı ,Neyse bakalım hiçbir site scam olmasın :)

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 02 Haziran 2014, 14:58:38

Clixsenseden acilen paramı çekeyim ben, nolmaz nolmaz  :g

Ben senden önce davranmıştım. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Herkes çekince haber edin de ,bende çekicem  içerde birikmişim var   o zaman sarsılabilir clixsense (gyk) :PP

bilge8408

Twickerz fixed reklamları değişmiş hemen, sessiz sedasız :)

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Haziran 2014, 16:34:44
Herkes çekince haber edin de ,bende çekicem  içerde birikmişim var   o zaman sarsılabilir clixsense (gyk) :PP

Hiçkimse Hakan Modum'a haber vermesin  :g

FilmsizKalma

Neo batarsa Elisa zararlarımı karşılıyacak benim :) öyle anlaştık

neon

Alıntı yapılan: bilge8408 - 02 Haziran 2014, 17:08:36
Twickerz fixed reklamları değişmiş hemen, sessiz sedasız :)

Yılların deneyimi Cashnhits de minimum ödemeyi 2$ dan 5$ a çıkarmış kaşla göz arasında. Bütün bunlar acaba........???   Neyse karamsar olmayalım.  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 02 Haziran 2014, 21:07:44
Neo batarsa Elisa zararlarımı karşılıyacak benim :) öyle anlaştık

Öyle birşey olursa;
Standart olarak destek olanların, içerdeki balance larını iade edeceğim sözünü her şartta verebilirim :)  (spk)
ödemezsem, beni tanımayın :D

[spoiler]Ödemek istemezsem zaten ben de sizi tanımam ya, o da ayrı konu :PP  (eht) işte :PP [/spoiler]

Coulers79

Elitlere kiliti ben çoktan koymuştum da önerilenlere zeval gelmesin.