Referans deişimi

Başlatan haruntekin, 12 Haziran 2014, 12:02:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haruntekin

Yaklaşık bir aydır neobux kullanıyorum. onun dışında hiçbir siteye üye olmadım. neobux ta referansım olmanıza karşılık istedğiniz siteye üye oluyorum.

[spoiler]http://www.neobux.com/?r=haruntekin[/spoiler]

Mail adresi vermiyoruz isteyen Pmle ulaşabilir kolay gelsin bol refler;

zapbux-- D.Hekimi  (ok)

illisionist

çok zor bir şeyi istemişsiniz
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

nukhet

Alıntı yapılan: haruntekin - 12 Haziran 2014, 12:02:30
Yaklaşık bir aydır neobux kullanıyorum. onun dışında hiçbir siteye üye olmadım. neobux ta referansım olmanıza karşılık istedğiniz siteye üye oluyorum.

[spoiler]http://www.neobux.com/?r=haruntekin[/spoiler]

Mail adresi vermiyoruz isteyen Pmle ulaşabilir kolay gelsin bol refler;
haruntekin arkadaşım bu sitede neobuxa üye olmayanı bulmanız çok zor, herkes üyedir bu sitede neobuxa  :)

haruntekin

malesef neodan başka hesabım yok.

nukhet

haruntekin

Alıntı yapılan: nükhet - 12 Haziran 2014, 18:10:16
size PM attım harun

peki probux sitesini sizin için birkaç gün rezerv edeyim. bildiğim kadarıyla pro ve neo birebir aynı 4 er reklam var yapılması gereken, o reklamlara her gün tıklarım.  PM atmada sorun yaşıyorum henüz dün üye oldum ondan mıdır?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: haruntekin - 12 Haziran 2014, 22:15:47
peki probux sitesini sizin için birkaç gün rezerv edeyim. bildiğim kadarıyla pro ve neo birebir aynı 4 er reklam var yapılması gereken, o reklamlara her gün tıklarım.  PM atmada sorun yaşıyorum henüz dün üye oldum ondan mıdır?

Forumda 5 mesajınız olmadan PM atamazsınız. Şu anda 3 mesajınız var.

D.Hekimi

neobux lınkınızı atın hocam bende sıze zapbux sıtesının lınkını atayım.

bilalyuzugullu

haruntekin, yaklaşık 1 aydır demişsiniz, bence yaklaşık olmasın; 1 ayı geçtiğinizden ve en az 100 standart reklam tıklamış olduğunuzdan emin olun.
yoksa direk refleriniz direk siteye gider bilginize :)

haruntekin

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 13 Haziran 2014, 01:19:19
haruntekin, yaklaşık 1 aydır demişsiniz, bence yaklaşık olmasın; 1 ayı geçtiğinizden ve en az 100 standart reklam tıklamış olduğunuzdan emin olun.
yoksa direk refleriniz direk siteye gider bilginize :)
uyarın için teşekkür ederim 1 ay 5 gün oldu ve 1452 reklam tıklamışım