link değişim grubu

Başlatan haruntekin, 12 Haziran 2014, 12:12:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

persican

Güzel konu aslında ama ilgilenen herkesin linklerini ilk posta eklesek tıklamak isteyenler için kolay olmaz mı hemde toplu durur falan  :y Yeni bir konu mu açsak bununla ilgili?

kilicaslan3873

fatsalıya özel mesaj da attım yok neredeyse fatsalı... huuuuuuuu fındıkcı neredesin...
ayrıca bc.vc sitesinde tıklama listesinde tıklananlar  aynen http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/bc-vc-link-degisim-grubu/ 
gözüküyor sıkıntı olurmuki ???

Dio

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 17 Nisan 2015, 01:11:51
fatsalıya özel mesaj da attım yok neredeyse fatsalı... huuuuuuuu fındıkcı neredesin...
ayrıca bc.vc sitesinde tıklama listesinde tıklananlar  aynen http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/bc-vc-link-degisim-grubu/ 
gözüküyor sıkıntı olurmuki ???
bc.vc linklerinizi twitter da paylaşın. link t.co/dasdasfdsfda gibi bişey oluyor. sonra o linki atın buraya. o zaman twitter dan tıklanmış gibi olur :D

biri bi link atsında deneyek

persican

Alıntı yapılan: Dio - 17 Nisan 2015, 18:33:38
bc.vc linklerinizi twitter da paylaşın. link t.co/dasdasfdsfda gibi bişey oluyor. sonra o linki atın buraya. o zaman twitter dan tıklanmış gibi olur :D

onu goo.gl ile de yapamıyor muyuz?

Dio

Alıntı yapılan: Dio - 17 Nisan 2015, 18:33:38

[spoiler]http://t.co/TJXJ4lvVOY [/spoiler]
linke tıklayıp açılan oyun sitesine üye olup mail onaylatmanız gerekiyor. bana paramı vermeyen admingle kampanyasının aynısı bu. sadece link değişmiş. belki çalışır diye koydum buraya.

tıklayanlardan Allah razı olsun  O:-)

abcb

Benimle zoru ne bu Alibaba'nın  (d)
önce Sorry, this offer is inactive or not available in your area.
sonra Alibaba :g

Dio

Alıntı yapılan: abcb - 23 Nisan 2015, 00:32:20
Benimle zoru ne bu Alibaba'nın  (d)
önce Sorry, this offer is inactive or not available in your area.
sonra Alibaba :g
hiç anlamadım bu admingleyi :m sizde açılmıyor, açılanlar üye olduğunda da paramı vermiyor. geçen mail attım bununla ilgili. "açılmıyorsa bilgisayarla ilgilidir :DD  açılıp parayı vermiyorsa oyunu indirmemiştir yapan kişiler" dediler. halbuki ben aynı görevi oyunu indirmeden yaptım onu kabul etti.

adamlar sorunun ne olduğunuda bilmiyor. yadaaa [spoiler]yaptığımız görevin parasını reklamverenden kesip bize vermeyerek paranın üstüne yatıyorlar (sns) [/spoiler]

abcb

Çakallar  (d) faturayı da benim pc yemi kestiler  :DD
Çok normal değil ama iş görüyor  :g

persican

Admingle'ın ödemeyi vaat ettiği rakamlar gerçek dışı geldi bana. Ödeme yaparlarsa bizede söyle @Dio

Dio

Alıntı yapılan: persican - 23 Nisan 2015, 22:49:40
Admingle'ın ödemeyi vaat ettiği rakamlar gerçek dışı geldi bana. Ödeme yaparlarsa bizede söyle @Dio
sitedeki çoğu görevler arızalı. ne yaptıysam ne denediysem olmadı (sinir) en fazla 1 üyelik sayıyor. bazende hiç saymıyor. alibaba mıdır nedir hep oraya yönlendiriyor. 1-2 haftadır 3 tl anca yapabildim. artık üye ol (adMingle.Lead) kampanyalarıyla uğraşmıcam. sadece tıklama (adMingle.Lead) kampanyalarını yapmayı düşünüyorum. onlarda sürekli olmuyor :( zaten min ödeme 50 TL. kim bilir ne zaman ulaşırım :m