link değişim grubu

Başlatan haruntekin, 12 Haziran 2014, 12:12:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetbey

@Roronoa  @Extraloob  mobilden çöktüm linklerinize. Admin müsaade ederse bir referans grubu kurmak istiyorum. Ref gelirlerini de paylasalim ve günlük orda 5 dakika verip tiklama yapalim. Linkten kazanc en hizli yontem

Extraloob

Alıntı yapılan: mehmetbey - 20 Ağustos 2016, 10:44:23
@Roronoa  @Extraloob  mobilden çöktüm linklerinize. Admin müsaade ederse bir referans grubu kurmak istiyorum. Ref gelirlerini de paylasalim ve günlük orda 5 dakika verip tiklama yapalim. Linkten kazanc en hizli yontem
Linkinize tıklanmıştır.

mehmetbey

Alıntı yapılan: Extraloob - 20 Ağustos 2016, 16:50:29

Linkinize tıklanmıştır.

linkinize tıklanmıştır. 21.08 - 22.08 @Extraloob

Extraloob

mehmetbey

@Extraloob  destek verirsen sende bir "karşılıklı link tıklama" grubu kuracağım.Genelde sorun işte kim nasıl tıklayacak diye soruluyor. Yani takip konusu! Ben kaliteli bir sistem kuracağıma inanıyorum. Takibi içinde ayrı birşey düşündüm. Tıklamak için çok uzun zaman gerekmeyecek dolayısıyla herkes görevini günlük olarak yerine getirebilecektir. Grubu başlatırım bugün veya yarın  ($$)  (dnsz)

Extraloob

Alıntı yapılan: mehmetbey - 22 Ağustos 2016, 15:44:17
@Extraloob  destek verirsen sende bir "karşılıklı link tıklama" grubu kuracağım.Genelde sorun işte kim nasıl tıklayacak diye soruluyor. Yani takip konusu! Ben kaliteli bir sistem kuracağıma inanıyorum. Takibi içinde ayrı birşey düşündüm. Tıklamak için çok uzun zaman gerekmeyecek dolayısıyla herkes görevini günlük olarak yerine getirebilecektir. Grubu başlatırım bugün veya yarın  ($$)  (dnsz)
Başlat hocam o zaman nasıl bir destekten bahsediyoruz?

mehmetbey

Fikir ve görüşlerini paylaşsan yeter. Tutmazsa zaten iptal ederiz  (eht)

Extraloob

strenergy

Arkadaşlar mevcut bir konu varken onun üzerinden devam edin . Yeni bir konuya gerek yok . Konuya yazarsınız linkinizi destek veren verir .

Normal şartlarda kısaltılmış linklerin forum kullanımında yasak olduğunu yalnızca bu konu için istisna gösterdiğimizi biliyorsunuz . Fazlasına gerek yok  :y
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

mehmetbey

@Extraloob bilgileriniz eklendi. Reklam grubunuz belirlenince  bilgilendirileceksiniz