neobux soru

Başlatan haruntekin, 15 Haziran 2014, 20:03:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Coulers79

Bizim forumda Neobux istatistikleri konusu yok muydu?

nukhet

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Aralık 2014, 00:54:25
Bizim forumda Neobux istatistikleri konusu yok muydu?
Bunu bende çok merak etmiştim, aldığım cevaba göre Elisa hoca dışında kimsenin rr si yok, ya da ben öyle algıladım :)

Coulers79

Neo'ya özel bir yasak mı var, neymiş acaba o cevap bizde bilsek.  ???

nukhet

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Aralık 2014, 01:12:55
Coulers beni banlatacanmı :)Hani şu şehir efsanesi var ya onu diyom işte :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Aralık 2014, 01:12:55

Tam olarak ne bilmek istiyorsun ben tam anlamadım :)

Sor işte ben buradayım :)

hakanatik01

İstatistikler stabil değil ya ondan paylaşılmıyordur herkesin birbirinden çok farklı olabilir paylaşılsada pek bir faydası olmaz sanırım :) hocalar deneyin 1-2 defa bakalım ne çıkarsa bahtınıza diyorlar.Sanırım elisahocada onları toplayana kadar kaç kere al bırak yapmıştır gücümüz yeter derseniz paket paket alınıp iyileri seçerek denenebilir belki ama diğer siteler gibi değil buranın refleri yanlışsam düzeltin :D

İlle statsa standartlar için bu arkadaş yol gösterici olurmu bilmem ama daha yeni almış buda yakında düşer ustaların dediğine göre :PP
http://www.neobux.com/forum/?/4/471996/Standard-RR-100/&vl=46776ED4D8078A163997BBC376617791

Coulers79

Bak şimdi ben efsaneyide bilmiyorum neyse PM'leyin. Bu arada 8 gün sonra 3. banımda açıldı.
Hakan bir mesaj atda Neo'da seni bir görem yahu. Eskisi gibide gelmiyon naptın iş güç mü?

ElisaMcCline

Açıkçası ben kimseyi heveslendirmemek için paylaşmıyorum. Benim AVG leri görüp de dalmaya kalkıp başları yanmasın.

Diğer arkadaşları bilemem.

Coulers79

İsabetli bir durummuş, o zaman benim açtığım konuyu silelim. :DD

Bana birkaç AVG PM'lede bu gece güzel bir rüya görem bari. :D