neobux soru

Başlatan haruntekin, 15 Haziran 2014, 20:03:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Aralık 2014, 02:12:24
Bak şimdi ben efsaneyide bilmiyorum neyse PM'leyin. Bu arada 8 gün sonra 3. banımda açıldı.
Hakan bir mesaj atda Neo'da seni bir görem yahu. Eskisi gibide gelmiyon naptın iş güç mü?
:) Denk gelmiyoruzdur bugün forumdaydım baya bir süre eskisi kadar vakit bulup online olamıyorum ama ilk fırsatta geliyorum bu saatte bile burdayım işte yahu :) İş-Güç iyi güzel bu aralar sıkıntı yok asayiş berkemal :)

neoya mesaj yazmadım sanırım hiç fernanodo ya inat :PP :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Aralık 2014, 02:31:24
İsabetli bir durummuş, o zaman benim açtığım konuyu silelim. :DD

Bana birkaç AVG PM'lede bu gece güzel bir rüya görem bari. :D

Bununla idare et, fazlası halisünasyonlara sebep oluyormuş :P

Biten son gün Neo AVG:
24.12.2014 -.- 230RR -.- 329 Clicks -.- 1.43 AVG

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Aralık 2014, 02:39:14
Bununla idare et, fazlası halisünasyonlara sebep oluyormuş :P

Biten son gün Neo AVG:
24.12.2014 -.- 230RR -.- 329 Clicks -.- 1.43 AVG

Sakın bu AVG'ye kanıp yatırım yapmayın.
230 RR seçilmiş RR'ler.
Kaç yılın emeği var onların üzerinde.
[spoiler]Sağ kol muhabbetine hiç girmedim bakın :P[/spoiler]

halibo

neobux main balance da niye kesinti yapıyorlar sabah 0,01 akşam 0,01 kestiler vergimi kesiyorlar

enderege

Alıntı yapılan: halibo - 09 Ocak 2015, 17:52:36
neobux main balance da niye kesinti yapıyorlar sabah 0,01 akşam 0,01 kestiler vergimi kesiyorlar

Kiralık reflerin varsa ve autopay açıksa reflerin her tıklamasında 1 günlük kiralama bedeli keser. ve RR nin gününü 1 gün uzatır. Autopay ı kapatınca kesmez.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Ya bu mybinarysystem reklamından gına geldi ha? (zopa) İşe yarar bir şey mi ki zırt pırt çıkıp duruyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Ocak 2015, 13:12:41
Ya bu mybinarysystem reklamından gına geldi ha? (zopa) İşe yarar bir şey mi ki zırt pırt çıkıp duruyor.

Tıklayınca para ver miyor mu ? :P

Ufuko

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Ocak 2015, 13:12:41
Bende şu FX Robotu çözemedim amacı ne bu sitelerin  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 07 Şubat 2015, 09:38:02
Bende şu FX Robotu çözemedim amacı ne bu sitelerin  :D

Tarih kendini tekerrür eder üzerine kurulu otomasyon sistemler :)
Belirli hareketler sonrasında gelen tepkiler kayıt alınmış yıllarca datalar tutulmuş ve ne olunca peşine yüksek ihtimalle ne geliyor senaryoları gözlemlenmiş.
Oran olarak büyük ihtimallerde belirli hareketler sonrasında belirli işlemler gerçekleşiyorsa da bunlar senaryolar arasına  dahil edilmiş.
Bunlardan biri gerçekleşirse de, sana şunu yapmalısın diye önerilerde bulunuyor bu sistemler.

Kısaca, mevcut günlük, haftalık, aylık yıllık durumu, eski datalarla örtüştürüp, bundan sonra ne geleceğini öngörmeye çalışıyorlar. ;)

mepay

Arkadaşlar neobux kullananlar güncel istatistiklerini paylaşırsa memnun olurum :)

Edit: Pardon ben konu başlığını nedense neobux soru yine neobux stats diye okumuşum :D Uygun bir yer bulup oradan bakayım. Dikkatsizlik. Mazur görün :)