illisionist kazanç havuzu

Başlatan illisionist, 16 Haziran 2014, 23:28:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

Konu sahibinin talebi üzerine, konu sonlandırılmıştır.

***Refim olduğunuz sitelerden bana kazandırdığınızın % 50'sini kazanacaksınız, kazançlarınız reklam tıklamalarınızla sınırlı olmayıp, üyelik yükseltmeniz vs. gibi tüm kazançlar dahildir. Aşağıdaki sitelerde pro üyeliklerim mevcuttur.

***Alt ödeme limiti olmayıp istediğiniz zaman ödeme talebinde bulunabilirsiniz.

***Ödeme yöntemi olarak sadece Paypal kullanılacaktır.

***Ödeme talep etmek için bana ref adınızı ve PP adresinizi göndermeniz yeterlidir.

***İleride tablo şeklinde kazanç ve ödemeler buraya eklenecektir.

***Havuzumdaki herhangi bir site SCAM olursa, sitenin scam olmasına kadarki kazançlarınız tarafımdan ödenecektir.

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

aydyar13

Havuzunuz hayırlı olsun, her bir site için üyelik durumunuzu ve hangi reklamlardan kazanç sağlandığını da ekler misiniz ?

illisionist

Alıntı yapılan: aydyar13 - 17 Haziran 2014, 11:41:31
Havuzunuz hayırlı olsun, her bir site için üyelik durumunuzu ve hangi reklamlardan kazanç sağlandığını da ekler misiniz ?

Öncelikler teşekkürler, talep ettiğiniz bilgiler eklenmiştir.
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

aydyar13

Üye oldum bende  :) Resbux pek kısmış geliri :)

illisionist

Alıntı yapılan: aydyar13 - 20 Haziran 2014, 20:45:03
Üye oldum bende  :) Resbux pek kısmış geliri :)

üyeliklerinizi gördüm, hayırlı olsun. resbux free olarak pek çekilecek gibi değil ama üyelik yükseltip ref kiralarsanız fena sayılmaz!

illisionist

Buxers sitesinde ikose arkadaşımızın yaşadığı fake ödeme, bilgin arkadaşımızın da 10 gündür ödeme alamaması sebepleriyle (ben ödeme talep edeli 7 gün olmadı) bugün yaptığınız tıklamalar sayılacak, sitenin akibeti netleşene kadar reklam tıklaması yapsanız bile sayılmayacaktır, bu nedenle refim olan arkadaşların beklemede kalmalarını rica ediyorum. 

illisionist

Siteden ödeme alınamaması, sitenin takipçisi diğer arkadaşların da yaşadığı olaylar ve forumda da scam siteler bölümüne taşınması nedeniyle Buxers sitesi havuzdan çıkartılmıştır, önceki mesajda da belirttiğim gibi refim olan arkadaşların reklam tıklama bedelleri tarafımca ödenecektir.

illisionist

konu gerilerde kalmış, zaten resbux'tan banlandık, clixsensede de yeni üyelik aldık, bu nedenle konu kapatılsın arkadaşlar..