Paramı banka hesabıma aktaramıyorum

Başlatan Lelouch, 28 Haziran 2014, 08:54:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lelouch

Banka hesabımı onaylattımda  banka kartını onaylamıyor..

abcb

Paypal işbank, garanti ve finans dışındaki hemen hemen bütün kartlarda sorun çıkartıyor, bence müşteri hizmetlerini ara  :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: Lelouch - 28 Haziran 2014, 13:18:40
Banka hesabımı onaylattımda  banka kartını onaylamıyor..

banka hesabınız onaylandıysa, kart için ayrıca bir onaylatmaya neden ihtiyaç duyuyorsunuz?

abcb

Togicim, benimde banka hesabım onaylı ama paypalım onaysız, adam paypalını onaylı hale getirmek için visa kartını onaylatmaya çalışıyor  :)

cihan77

Benimde halk bankasi onayli paypal hesabim var istedigim zaman parayi aktarabiliyorum. Aktarmak icin kredi karti onayina gerek yok.

Lelouch

Paypaldan alışveriş yapmak için kart lazım.Haliyle banka hesabıyla yapılmıyor.

tolgacan86

Alıntı yapılan: Lelouch - 28 Haziran 2014, 13:38:23
Paypaldan alışveriş yapmak için kart lazım.Haliyle banka hesabıyla yapılmıyor.

Alışverişlerde banka kartı, banka hesabı yada paypal bakiyesi değil, kredi kartını kullanıyor paypal.. O yüzden kredi kartını onaylatmalısın.

@abcp; paypal onaylı hale getirmek içinde kredi kartı kullanılmıyor mu ??? :PP

abcb

Alıntı yapılan: Tolga Can - 28 Haziran 2014, 13:43:50
@abcp; paypal onaylı hale getirmek içinde kredi kartı kullanılmıyor mu ??? :PP

En son öyleydi  :g

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 28 Haziran 2014, 13:47:20
En son öyleydi  :g
Halende öyle. Banka hesabı tanıtmak Paypal hesabını onaylı hale getirmek anlamına gelmez. Paypal ile alış veriş için kredi kartını onaylatman gerek Lelouch. Bende bank asya ve iş bankası kullanıyorum, onaylatma işleminde hiç bir sorun yaşamadım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sicher

Paypaldan Hesabıma Para aktarırken hafta sonuna veya cuma gunune denk geldiği zaman misal bugun ayın 12 si 5-7 iş gunu içerisinde yani 22 sinde hesabında olur diyor bu para bana 22 sinde mi gelecek yoksa hafta içi çarsambaya elime ulaşır mı