88clix (Scam)

Başlatan fzthkurmaz, 29 Haziran 2014, 05:59:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Tüm dr lerim silinmiş...  (d)

Ayrıca avg 16/07 aniden neredeyse taban yapmış.. Server resetine kalmış 6 saat şuanki 300 RR tık sayısı 0 (Sıfır)..

Elisa hocam bu 3 siteyi en azından önerilmeyenler bölümüne mi taşısak  ???

ElisaMcCline

Forumunda başka kişilerin de benzer yazıları var.
Daha önce de sıkıntıları oldu ama admin çözmüştü.
Bence birkaç gün verelim. Hem adam hala sitenin başında mı, uğraşıyor mu onu da görürüz, bir taşla 2 kuş olur ;) :)

Ben sadece neatclix ile ilgilendiğim için diğer siteleri bilmiyorum.
Parası yettiği kadar ödeme yapmaya devam ediyor gibi duruyor. Küçük PZ ödemeler var.

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Temmuz 2014, 01:16:41
Forumunda başka kişilerin de benzer yazıları var.
Daha önce de sıkıntıları oldu ama admin çözmüştü.
Bence birkaç gün verelim. Hem adam hala sitenin başında mı, uğraşıyor mu onu da görürüz, bir taşla 2 kuş olur ;) :)

Ben sadece neatclix ile ilgilendiğim için diğer siteleri bilmiyorum.
Parası yettiği kadar ödeme yapmaya devam ediyor gibi duruyor. Küçük PZ ödemeler var.

benim 88bux da 4-5 $ payzamı hala ödemedi 1 haftayı geçti sanırım..

Ben şimdi gün sayıyom neatclixten aldığım son ödemenin 60 günü dolsun 88clix için acacam disputeyi..  :D  ??? belkide açmam 80 $ mı zengin olcaz yahu  -:))  :P  (gyk)

memossl

88 clix 4 gundur tum DR silinmiş ve rr ler tıklamayan vazıyette keza 88 bux da aynı ama clixe nazaran rr tıklamaları kiyi. fakat 3 sitedende yarar gelmaz gorusundeyım.disputelere kuvvet :)

ElisaMcCline

Neatclix te, ödemeler dışında herşey düzgün gidiyor :) İlginçmiş :)

memossl

1 haftadır admın cvp vermıyo ne forum ne ticket.duzelecek fln diye.herkes isyanlarda...buda hızlı sekılde dispute yonlendırıyor ..

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Temmuz 2014, 01:27:56
Neatclix te, ödemeler dışında herşey düzgün gidiyor :) İlginçmiş :)

Geçen günleri verdiğim;

15 sn lik reklamda 13k tık.. daha sonrasında 7 sn lik reklamda 10k hit almış sonuç bence çok güzelmiş..

aydyar13

Bunda reklam vermek kolay mı? Versek hangi siteyi vericez? 100 ref 4 tık bilemedin 7 tık atıyor bugün o da yok :). Balance 18 dolarda kaldı Dispute yüzüden oldu herhal :)  Batsa da gitsek.

6il9in

Alıntı yapılan: aydyar13 - 21 Temmuz 2014, 14:30:47
Bunda reklam vermek kolay mı? Versek hangi siteyi vericez? 100 ref 4 tık bilemedin 7 tık atıyor bugün o da yok :). Balance 18 dolarda kaldı Dispute yüzüden oldu herhal :)  Batsa da gitsek.
Ver benim imzandaki siteyi benim refimle  :P   :D

Coulers79

Açtığım disputeye, kargolanmayan sanal dijital ürün cevabı geldi. İsteyen bu duruma neden değiştirerek itiraz edebilir.