Neatclix yatırım için yardım

Başlatan Lelouch, 02 Temmuz 2014, 14:33:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lelouch

Merhaba.
Neatclix sitesine yatırım yapmak için paypal hesabımda kredi kartı şart.
Teklifim şu : Yardımsever bir arkadaş kendi paypalından kredi kartını 1-2 dakikalığına kaldırıp benim hesaba ekleyecek ve kendi kartından para(20$)çekecek.Sonra paypal hesabımdan kredi kartını kaldıracak.Vede ben arkadaşın  banka hesabına 20$ göndereceğim.

NOT : Güven sorunu olursa Teamwiver ile arkadaş kartını kendi ekleyip kendi kaldırabilir.İsterse videoya çekebilir veya resim çekebilir.
Ciddi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. (spk)

ikose

Bu tip bir işlem için yardımcı olacak kişiyi çok zor bulursun çünki herkesin kendi kartı , kendi hesabına tanımlı..

başka bir yol önereyim. neatclixte payza mevcut..
payzaya KK tanımlamak da zorunda değilsin..
payzan yoksa forumda rahatça bulabilirsinde..

Lelouch

Yardım için teşekkürler bakıyım bi payzaya.

ElisaMcCline

Konu ismi çok tuhaf olmuştu, ne olduğu belli değil ve sanki sitelerden alınan ödemeler hakkında gibiydi, değiştirdim.

Ek bilgi vereyim :
Kredi kartlarını o şekilde kaldırıp tanımlayamazsınız. sistem logunu tutuyor. Başka hesaba eklemek zaten sorun olur.
Çünki hesapları aynı zamanda verified ettiğimiz kartlar bunlar.
Eklense bile, eklemek için gereken kesinti var, ayrıca karttan çekilen 20$ ın karşılığı da 20$ dan fazla yapıyor TR ye çevirilip bankada kredi kartına düştüğünde.
Yani çok da verimli bir yol değil eğer kendi kredi kartın yoksa.

Lelouch

6il9in

Alıntı yapılan: Lelouch - 02 Temmuz 2014, 17:27:39
Payzada çok kesinti yapıyorlar. (red)

Ne kesintisinden bahsediyorsun..  ??? Cekim esnasında payza ve paypal için aynı fee uygulanıyor. Ayrıca paypala ödemeleri bizi satıcı gibi gösterdiğinden ayrıca gönderilen ödemeden paypalda fee keser.. Tam olarak pauza ya nasıl çok kesinti var onu anlamadım .

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 02 Temmuz 2014, 17:32:16
Ne kesintisinden bahsediyorsun..  ??? Cekim esnasında payza ve paypal için aynı fee uygulanıyor. Ayrıca paypala ödemeleri bizi satıcı gibi gösterdiğinden ayrıca gönderilen ödemeden paypalda fee keser.. Tam olarak pauza ya nasıl çok kesinti var onu anlamadım .

Fee ler aynı değil, Payza da %7 mi neydi kesinti. Daha önce paylaşmıştım.

6il9in

Paypal kesintisinden sonra aynı hesaba gelir hocam. %7.4 payza için

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 02 Temmuz 2014, 18:19:29
Paypal kesintisinden sonra aynı hesaba gelir hocam. %7.4 payza için

Payza hesabın standart bir hesapsa olabilir. Ya mecburen yükseltilmiş bir hesapsa ki bunun kaçarı yok :)