Bildirimler

Başlatan Z.K.U.D, 05 Temmuz 2014, 12:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Tam üstüne bastın misal şuanda forumda değil gözüküyorsun ama belkide burdasın :P sadece 15dk kuralına istinaden dışarda kaldın :P 15dk fragman izlesem biter beya fragman dedim aklım a geldi hobbit 3ün fragmanı gelmiş paylaşam :D

Coulers79

O zaman 15 dakika azmış gerçekten, iletişim ve aktifliğin düşmesi için bir sebep daha.

rota26

arkadaşlar forumdayken bidirim yazısından referans gruplarına kadar olan bölge çıkmamaya bşladı.çerezleri temizledim.tekrar geldim.giriş yapmadan herşey normal giriş yapınca yine görünmüyo .çokmu site tanıtıyoz onun için bana mı yasaklandı acaba  :D

hakanatik01

Kapatmışsındır belki :P

ikose

Alıntı yapılan: rota26 - 23 Ağustos 2014, 23:18:27
arkadaşlar forumdayken bidirim yazısından referans gruplarına kadar olan bölge çıkmamaya bşladı.çerezleri temizledim.tekrar geldim.giriş yapmadan herşey normal giriş yapınca yine görünmüyo .çokmu site tanıtıyoz onun için bana mı yasaklandı acaba  :D
Hakan Modum  seni forumun yarısı için banlamıştır kesin , yoksa şimdi çıktım girdim herşey normal :)

rota26

Alıntı yapılan: ikose - 23 Ağustos 2014, 23:20:59
Hakan Modum  seni forumun yarısı için banlamıştır kesin , yoksa şimdi çıktım girdim herşey normal :)

sürekli deniyom hala aynı.küstüm  :'(

hakanatik01

Şu kısmı normalmi kapanmıştır ondan dedim yanlışlıkla tıkladın belki ama böyleyse + işareti varsada ana başlıklar gözüküyor yani :P bu değilse senin durum vahim en kısa zamanda abcb modum etli ekmek yapamasada helva yapar sanırım :P (gyk) :D

abcb

Erkak mavilere öncelik Hakacu Modum, ilk başta senin helvanı yapacağım, aaaa vallahi olmaz  (d)

hakanatik01

:)) Umarım bu kez olur yahu ben gittikten sonra helvamı yiyipte "bu ne" derlerse kemiklerim sızlar :D
Mavi erkekler dediğine göre  Enderege hocam sonra sıra sizdeymiş ondan sonrada tolgaya gelcektir :P  ona göre artık banlarmısınız naparsınız bilemem :P

rota26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Ağustos 2014, 23:24:10
Şu kısmı normalmi kapanmıştır ondan dedim yanlışlıkla tıkladın belki ama böyleyse + işareti varsada ana başlıklar gözüküyor yani :P bu değilse senin durum vahim en kısa zamanda abcb modum etli ekmek yapamasada helva yapar sanırım :P (gyk) :D

yaw bugünlerdede wlla acayip şeyler olmaya başladı.ordan hocam sagol hiç farketmedim. kim oynadı orayla  -:))

abcb modumla son zamanlarda çok ugraştıydım o yaptı zannettim.  :D

vasiyetim olsun benim helvamı cevizli yapın :D