Bildirimler

Başlatan Z.K.U.D, 05 Temmuz 2014, 12:13:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Elisa hocam  bu iconu eklermisiniz sevdim ben bunu  :D

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Ağustos 2014, 23:33:47
Enderege hocam sonra sıra sizdeymiş

Ender Hocam, Hakacu Modum size çok bariz bir şekilde açık ve net olarak ihtiyar, ölecek, helvasını hazırlayın dedi  (d)

Alıntı yapılan: rota26 - 23 Ağustos 2014, 23:34:01
cevizli yapın :D

Rota'da cevizli olsun diye talimat verdi  (d)

nukhet

Olmaz ya, bende Ender hocama kıyamam, kendisi benim uzaktan hemşerim olur, mümkünatı yok zinhar onun helvasını yaptırmam :'(

hakanatik01

Alıntı yapılan: abcb - 23 Ağustos 2014, 23:39:59
Ender Hocam, Hakacu Modum size çok bariz bir şekilde açık ve net olarak ihtiyar, ölecek, helvasını hazırlayın dedi  (d)
Alıntı yapılan: abcb - 23 Ağustos 2014, 23:28:26
Erkak mavilere 
Enderege hocam  erkek (ok)
mavi mod  (ok) Başka sözüm yok hakim bey :D

Alıntı yapılan: bilqin - 23 Ağustos 2014, 23:36:17
Elisa hocam  bu iconu eklermisiniz sevdim ben bunu  :D
Sen çık aradan :D

Abcb modumun daha helvayı yapıp yapamayacağı belli değil onun yaptığını nasıl düşündün yahu o yapsa "Bu ne" derdin anlaşılırdı sen direk virüsmü acaba dedin ben coulers hocadan şüphelendim ama ses etmedim :PP :D İyi bari sorun halolduysa ben kaçıyorum artık çok güldüm gece gece :) İyi forumlar cümleten .2-3 gibi uğrarım bir ara :P :)

rota26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Ağustos 2014, 23:42:30
coulers hocadan şüphelendim ama ses etmedim :
coulers haoca virüs mü besliyo yaw :D

HeadSh0t

Alıntı yapılan: rota26 - 23 Ağustos 2014, 23:47:12
coulers haoca virüs mü besliyo yaw :D
Beslemek de neymiş ??? Minillilerini sefere gönderiyor bazen. ninja

Coulers79

Yok ya 3-5 ay önceydi o, işe yarar mutasyona uğramış trojan mı virüs mü ne üdüğü belirsizlerim vardı.
EMC hoca ihtiyacım yokken bir DNS muhabbeti açtı. Alerjilerimi ne varmış o zamandan beri yoklar. :'(
Belki geri gelirler. Bu PC durumunu net anlatamadım. Üstte yazanları geyikten sayın ama öyle oldu.

Benim IP sabit, bunlar en geç 2 günde bir IP'mi değiştiriyorlardı. O dönem sitelere 3-5 kere ref olabilmiştim.
Bilmiyorum belki bir sızma olmuştur. PC'den modeme, modemden internet sağlayıcısına müdahil oluyorlardı. 

rota26

hocam pek anlamamda yararımı oluyodu sana zararımı diycem. üzüldügüne göre yararı oluyodu herhalde . tez zamanda kavuşursunuz inşallah  :D

enderege

Valla ben gittikten sonra helva yapmanız  veya yapmamanız hiç umrum değil. :D

Ama şu var, sizi ben çok özleyaceğim için sizi yanıma almak için refli link gönderirim. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

HeadSh0t

Alıntı yapılan: enderege - 24 Ağustos 2014, 00:23:02
Valla ben gittikten sonra helva yapmanız  veya yapmamanız hiç umrum değil. :D

Ama şu var, sizi ben çok özleyaceğim için sizi yanıma almak için refli link gönderirim. :PP
:)) -:))