Bubblews (SCAM)

Başlatan sakoya1992, 05 Temmuz 2014, 22:25:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sakoya1992

SCAM.

Bu yazımı kazanmaya kendini adamış fakat bir türlü kazanamamış arkadaşlar için yazıyorum. Kısa ve öz resimli anlatım yapacağım. Siteye ingilizce sallamasyon haber, düşünce, görüş gibi postlar atarak birsürü para kazanıyoruz.
Ben şuanda burda bunları yazarken insanlar yazdığım şeyleri okuyor ve bana her saniye para kazandırıyor. Şuanda bunları yazarken 0.24 dolar kazandım.

Arkadaşlar faydam olduysa referanslı linkimden üye olabilirsiniz. Üye olmasanız bile canınız sağolsun herkese konu altınan yardımcı olmaya çalışacağım.

Siteye dair birçok ödeme kanıtı mevcut siteden ulaşabilirsiniz.

REFLİ LİNK:

refsiz

Yapmanız gereken tek şey ;

1-) Siteye gir
2-) Üye ol
3-) Submite bas bişey paylaş
4-) Gelsin paralar

tolgacan86

sakoya kurallar gereği başlıkta site ismini yazmalısın

sakoya1992

Canberk3

Hesabımı hiçbir gerekçe göstermeden banladılar. Kopyala yapıştır da yapmıyordum oysaki ve her makalem 400 karakterin üzerindeydi. Daha sonra araştırınca çoğu kişiyi ödeme limitine gelmeden banladıklarını öğrendim. Ödeme limiti 50 $ bu arada. Adamı 46.35 $'da sebepsiz banlamışlar. Beni de hesap 9 $ civarındayken banladılar  :D

Hevesini kırmak gibi olmasın ama fazla ümitlenme yine de sen dostum  :D

sakoya1992

Alıntı yapılan: Canberk3 - 05 Temmuz 2014, 22:41:55
Hesabımı hiçbir gerekçe göstermeden banladılar. Kopyala yapıştır da yapmıyordum oysaki ve her makalem 400 karakterin üzerindeydi. Daha sonra araştırınca çoğu kişiyi ödeme limitine gelmeden banladıklarını öğrendim. Ödeme limiti 50 $ bu arada. Adamı 46.35 $'da sebepsiz banlamışlar. Beni de hesap 9 $ civarındayken banladılar  :D

Hevesini kırmak gibi olmasın ama fazla ümitlenme yine de sen dostum  :D
anladım, teşekkür ederim ben yinede bir şansımı deniyim :D

Coulers79

Site scam o zaman  :D

Z.K.U.D

sakoya1992

Z.K.U.D

Alıntı yapılan: sakoya1992 - 05 Temmuz 2014, 23:01:20
ozaman scama alınsın ödemeyi alırsam terkrardan yazarım (scm)

Bekleyelim bence aktif kullanıyorsan en fazla 4-5 güne ödeme sınırına gelirsin  (a) ya da banlarlar diğer arkadaşın yazdığı gibi  (hydr)